Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Merită s24 ultra?

(Subiect creat la: 29-09-2024 07:48 PM)
955 Vizualizări
Larry12
Explorer
Opțiuni

Vă salut domni și doamne. Vin cu o mare rugăminte la voi și anume să mi spuneți și să mă îndrumați dacă merită trecerea de la iPhone la s24. Știu, știu e chestie de gusturi , dacă mai ai sau nu alte dispozitive Apple sau android. Am avut un iph 11, acum 13 pro, și am oportunitatea să mi iau altul. Simt să fac o schimbare și aș merge pe s24 ultra în detrimentul lui iPhone 16 pro Max. Cei care ați făcut o trecere așa, ce părere aveți ? Să mi pară rău ? Mulțumesc anticipat, stimă.

1 Soluţie
Soluţie
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Eu am utilizat in ultima luna 15 pro max si s24 ultra in acelasi timp si ce pot sa iti zic e că:
- ecranul de pe samsung daca incepi sa il utilizezi nu o sa mai vrei ecran care nu e antireflexiv. E ca la 60 hz vs 120 hz.. dupa ce ai utilizat 120 hz nu o sa iti mai placă 60 hz.
- bateria e mai bună pe S24 U decât pe 15 PM (pe 16 nu stiu cum este)
- ca si camere eu zic ca e egalitate. Da iphone are videon mai bun si noaptea poate scoate cadre bune mai rapid si cu mai putin "zgomot" in schimb cand i am aratat fratelui meu (iphone fan) pozele cu 200 de mpx a cam ramas cu gura căscată si la pozele cu 10x la fel. Iphone poate ofera consistenta in poze, samsung compenseaza prin versatilitatea sistemului si daca stii ce faci cu camera poti surprinde orice utilizator de iphone sau alt brand
- ios-ul e același sistem plictisitor cu gesturile ne navigare putin aiurea ( câteodată swipe dreapta pt inapoi, altădată caută butonul inapoi pe coltul stanga sau dreapta al ecranului), tastatura iphone e lentă rău.. gboard îmbunătățește experiența de tastare, dar nu o poti folosi la putere maximă sa zic asa (are limitari pe iphone)
- ai slabe sanse sa vina pe iphone la noi asa ca daca este un punct important pt tn s ar putea sa consideri samsungul ca tel prioritar
- la gaming nu ma pot pronunta ca nu ma joc pe telefon.
Eu am ales sa vand iphone-ul pana la urma si am ramas cu samsung. Mi se pare mult mai placut de folosit, nu are forma aia pătrată enervanta ca la iphone, sistemul e flexibil, poti customiza tot si in general experiența pe samung mi se pare mai completă. Singurul lucru de care mi e dor (sa zic asa) e icloud, care e tare bn optimizat si poti stoca fte usor si bine tot acolo, dar nu e ceva foarte important pt mine. Baftă la ales si orice ai alege sa nu iti para rau ca ambele sunt telefoane bune si tu trebuie sa fii mulțumit de el. 😃

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

44 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă îți dorești să faci o schimbare, eu zic că merită din toate punctele de vedere.
Așa că, nu mai sta pe gânduri. Go for it! 🙂
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, nu am avut niciodată iPhone, dar așa am văzut iPhone și sincer nu-mi place sistemul lor de operare, mi se pare ciudat față de Samsung. În schimb, am avut doar Samsung, de la S3 până acum la S24 Ultra. Dar un lucru îți pot spune, S24 Ultra e o bestie, are performanțe de ultimă oră, procesor de top, ce e mai bun la momentul actual, RAM mai rapid, stocare rapidă. Dacă decizi să treci de la iPhone la Samsung, e alegerea ta, dar ca deținător de S24 Ultra, îți pot spune că e top de top. Eu am făcut update de la S10+, tot Samsung. Eu zic că merită. S24 Ultra are tot ce e mai bun la ora actuală + cei 7 ani de actualizări. Acum rămâne la alegerea ta, dar îți zic, S24 Ultra e foarte, foarte bun, merită.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Ia în calcul faptul că s24 ultra este o cărămidă pe lângă 13 pro iar daca ai mâna mică, sau buzunare mici, s-ar putea să nu îți încapă, doar cu o geanta ceva.

Înainte să treci la Samsung S24 ultra, ar fi bine sa mergi sa îl și testezi într-un magazin eMag, Flanco etc, să vezi cum se simte în mâna, sistemul android etc. Față de iOS, android are destule buguri etc iar tranziția de la un sistem la altul va fi puțin grea, având în vedere că ești utilizator iPhone (11/13 pro)..

Eu unul am trecut de la iPhone 13 pro la S23 ultra din cauza iCloud, nu eram de acord sa mai plătesc pe lângă telefon abonament lunar pentru puțin spațiu de stocare in plus. Backupul aplicațiilor se face doar in iCloud, cel puțin în WhatsApp, iar transferul la Gdrive este destul de ciudat.

Pentru mine, acum un 16 pro max ar fi net superior Samsung, dar fiind utilizator de Android in mare parte, mai mult decât iPhone, prefer Android.

Fiecare cu gusturile lui, cântărește plusurile și minusurile la fiecare și vezi că îți face viața mai ușoară, nu mai grea. 🙏
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Aici faza cu eMAG e tare ciudată. Cum ai vrea tu să testezi un telefon într-un magazin online, unde ai acces doar prin intermediul internetului, dar fizic n-ai cum? Flanco, Altex, da, poți, dar eMAG, cum te-ai gândit tu?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
eMAG are 3 showroom-uri fizice in Bucuresti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Sunt atâtea showroom uri eMag in București încât poți testa zi și noapte ce vrei tu! Dă un search pe google și convinge-te...
0 Aprecieri
Larry12
Explorer
Opțiuni

Salut Constantin, am mâinile mici într-adevăr dar mărimea telefonului nu mă deranjează, chiar vreau unul mai mare eu fiind un consumator mare de youtube, jocuri , rețele de socializare… ce mă reține la android sunt într-adevăr acele buguri care riscă să apară odată cu timpul plus o grămadă de aplicații de întreținere dispozitiv, să vezi cat se încălzește etc. parcă mă face să l simt ca un copil și trebuie să ai grijă ce îi dai și cum te comporți în schimb ce iPhone ul știe singur ce trebuie să facă. Dar totuși parcă m am plictisit extraordinar de tare de meniul basic și limitarea pe care ți o dă iOS… cred ca o să mă risc, am mai avut android, în urmă cu 5 ani ce i drept, îmi place să cred ca s au schimbat multe de atunci. 

GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Și eu am mâinile mici, dar totuși îmi plac telefoanele de dimensiuni mari și totuși nu mi se pare așa de mare S24 Ultra când îl ții în mână. Am sa fac o poza și o postez aici în comentarii.20240929_201643_22558_1727630207.jpg
Larry12
Explorer
Opțiuni

Într-adevăr , nici mie nu mi se pare chiar cărămida 😂

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Problema la iPhone 16 pro max pe care ți-l dorești, e ca nu va beneficia de întreg softul în UE. Deci dacă vrei AI, nu o sa ai aici decât în America, valabil pt toate modelele ce suporta AI. Nici mirroring nu merge în UE și vor mai scoate funcții din păcate.
Chiar dacă ios 18 se mișcă mai bine, nu beneficiezi de tot softul din păcate. În plus, seria 16 am înțeles ca are probleme la baterie și încălzire. Am și un 15 simplu în familie și parca regret ca l-am luat acum, chiar dacă se mișcă impecabil, suntem tot mai limitați de scandalul UE-DMA-USA.
Dacă au deblocat soft și pus usb c, ne i-a altceva mai important, funcții.
Am văzut ca zici de meniu Basic, în ios 18 e schimbat, poți personaliza ca pe android. Îl poți face cum vrei tu. La modele mai vechi, baterie e mai ok pe ios 18.
Tine doar minte ca toate datele sunt în icloud și e mai greu sa le muti pe android.
Oricare îl alegi, va fi foarte bun, doar de tine depinde. Totuși la Samsung beneficiezi de tot softul măcar.
Larry12
Explorer
Opțiuni

Am făcut update la iOS 18 pe iPhone 13 Pro.. nisip în ochi , asta simt :)) faptul ca pot schimba dacă emoticoanele sunt mai întunecate sau nu , asta nu consider personalizare.. părerea mea . Mersi de răspuns 🙌

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
E mai aproape de android, poți schimba iconițe la aplicații fundal. Sa faci iconițe dark mode sau nu, sa schimbi widget, centrul de control etc. Tot nu e wow dar e ceva în plus. Dar softul tot nu e întreg ca la Samsung.
Ca tot pot actualiza la versiune beta ios, nici măcar cu ios 18.1 nu vor baga funcțiile promise, doar dacă locuiești în America sau schimbi contul de icloud cu unul nou și sa îl setezi pe America. Dacă nu iPhone 16 e fix pix, același lucru cu 15 doar ca are performanta mai mare și o camera puțin mai buna. Mulți spun ca nici de la 13 nu merita trecerea. E și cel mai slab vândut iPhone după mulți ani.
Oricum alegerea e la tine și btw, la s24u tine bateria mai mult decât la 16pm. La utilizare intensa, cu o ora îl depășește de screen on time.
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Folosești ce aplicații vrei! Cine te pune să-ți instalezi aplicații care îți arată temperatura componentelor?
Eu am Samsung S23 înainte am avut One plus 7 OnePlus 5T... Eu nu am văzut nici un bug la Android.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E plin internetul acum de comparatiile dintre cele doua telefoane S24 Ultra si Iphone 16 Pro Max,pareriile sunt impartite ,acum S24 Ultra are 8 luni de la lansare si Iphone 16 Pro Max are. doua săptămâni.Iphone-urile pentru Europa si acum sunt limitate si o sa fie si pe viitor de cand sunt in proces cu Comisia Europeana..S24 Ultra are AI-ul,are S-pen,are camere mai bune....zoom:)).Pentru încă 4 luni,eu zic sa aștepți S25 Ultra
Larry12
Explorer
Opțiuni

Nu pot să mai aștept , trebuie să mă decid săptămâna asta 😂 dar nu cred ca mai stau, mâine mă duc sa l iau, ce o fi, o fi. 

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atunci iti recomand cu toată căldură S24 Ultra de la un posesor de S23 Ultra🙂
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Bună alegere, nu vei regreta. S24 Ultra e un telefon superb, dacă spre el te-ai decis.
Larry12
Explorer
Opțiuni

Da, spre el m am orientat.

GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Bună alegere! Este foarte bun ca telefon și cred că te vei obișnui repede cu el. Eu îl am din aprilie și îmi este foarte drag. Te așteptăm aici cu propriile păreri despre telefon, căci degeaba îți spunem noi dacă tu personal nu-l testezi și nu te obișnuiești cu el.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Cu siguranță merită trecerea la Samsung S24 Ultra. Pana la urmă, dacă nu este pe placul tău, oricând poți reveni la iPhone. Mai ales dacă te vei obișnui și cu Android, o sa vezi ca este un telefon super!