Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Luminozitate cam scazuta

(Subiect creat la: 09-02-2024 10:44 AM)
1321 Vizualizări
Jurchela
Pioneer
Opțiuni
Salutare. Cum vi se pare lumina ecranului la S24 Ultra? Mie mi se pare prea scăzută mai ales în lumina normala. Si in lumina puternica se mai intampla, dar destul de rar. Fata de S23 Ultra, care era calibrat foarte ok( pana acum S23 Ultra mi se pare peste S24 Ultra), la S24 Ultra simt de multe ori nevoia sa mai ridic luminozitatea ecranului pentru ca îmi forțez ochii sa ma uit. Aveți problema asta?
Mulțumesc! 
15 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu sunt posesor de S24Ultra, dar chiar ieri am fost în Altex sa îl vad cum arata și în realitate, iar luminozitatea părea într-adevăr cam slaba . Mi am dat seama când eram pe YouTube și comparam telefonul acesta cu A54. Am rămas surprins când am văzut ca s24U are luminozitatea mai slaba.
Posibil după niște update-uri o sa își revină.
Bănuiesc ca asta nu este puterea lui totala...
Jurchela
Pioneer
Opțiuni
Extra luminozitate? Unde e aia?1707472531905.jpg1707472531945.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acea opțiune apare doar dacă dezactivezi luminozitatea automată (adaptabilă).
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poate dacă ai programa sa fie ecranul luminos când răsare soarele și când apune sa fie întunecat poate te-ar ajuta, iar sa dezactivezi luminozitatea adaptabilă eu nu as face-o sa nu apară efectul de burn in în timp. S24 Ultra mai are și stratul ala antireflexie și e posibil și din cauza asta sa pară mai întunecat, zic și eu! Sau să aștepți actualizările care posibil sa remedieze problema, asa cum va fi și cu, culorile .
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Luminozitatea este foarte buna atat in interior cat si in exterior (inclusiv in soare puternic). Nu stiu cum ati testat dar fata de S23U la care anul trecut in vara ma chinuiam sa vad unele chestii, la asta e totul clar de parca nici nu sunt in soare. Disting clar culorile in poze si pot citi e-mail-uri sau naviga pe internet fara probleme.

Acum in timp ce scriu sunt afara în soare (București) si se vede perfect totul...luminozitatea o am setata pe adaptiv

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai am zis ca vad si este ok. Se da la cat are ea nevoie nu am stat sa verific daca e maxim sau nu, important este ca vad perfect

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
El invata nivelul pe care il pui tu. Daca ii umblii la scrollbar va tine minte cat ii pui tu

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai cand e maximizat nu umblii, tu ai zis ca vrei sa iti dea 80% cand e innorat. Atunci cand e innorat, dai la 80%. Si atunci iti zice ca e la maxim si nu poti umbla?

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La mine pot umbla pe slider si sa o dau mai jos luminozitatea si cand este la maxim pe adaptiv

Jurchela
Pioneer
Opțiuni
În soare am observat ca e bine. La lumina artificiala mi se pare prea întunecat.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poti sa il dai din slider mai tare

Jurchela
Pioneer
Opțiuni
Da, dacă ii dau eu lumina la maxim, e mai mult decât am nevoie. Eu zic ca pe auto nu se descurca la fel ca S23U. S23U știa foarte bine sa îți dea lumina când și cum trebuie. Ce e adevărat, e ca la S23U trebuia sa ii dau eu mai mica luminozitatea. Aveam omul meu... vezi poza! 😁1707509126337.jpg
0 Aprecieri
kactuslowe
Student
Opțiuni
Cumpărat recent S24U, părea ok,când sa fac poze afară în soare,se întunecă ecranul,de abia mei vedeam ceva! Umblu la setări, degeaba! Dau restart ,degeaba,lumina foarte slabă... la un moment dat,apare și lumina,cât de cât mai ok,dar mai slab ca la s21+. Am testat senzorul de lumină, spune ca e ok. La interior merge bine,dar azi pe bord la mașină, avea un exces de zel...lumină maximă !!! Nu știu ce sa mai zic,poate un nou update va rezolva problema...
Members_lF3hbL7
First Poster
Opțiuni
Salut, și eu am aceiași problema, ști cumva cum se poate remedia problema?
0 Aprecieri
Members_W3vu0YK
Student
Opțiuni

Salut, aceeasi problema o am la S24+, in unele situatii ziua cand este soare puternic displayul nu mai are 2600niti cu toate setarile de luminozitate la maxim, am vb la centru si probabil de la soft sau senzor defect

0 Aprecieri