Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Difuzor apel

(Subiect creat la: 12-03-2025 08:20 PM)
165 Vizualizări
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Salutare! Am observat că la apeluri și difuzorul mic( cel care îl pui la ureche) , plus cel de speaker nu mai funcționează cum trebuie. Înainte dădeam la minim sa aud, acum dau la maxim și nu se mai înțelege, daca mai este și trafic... Nu prea. Iar cel de speaker la fel, se auzea foarte tare. Voi unde vă duceți sa va curățați telefoanele? 

Btw, mama are un Samsung A54 cred, sau ceva din gama A, se aude foarte tare difuzorul, și la gama S de mii de lei, ii cam praf. 😅
14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. La S se aude cel puțin la fel de tare ca și la A, dacă nu chiar mai tare. A intrat mult praf la difuzoare? Nu am curățat până acum la niciun telefon (nici din seria S nici din A) difuzoarele și nici nu a fost cazul.
Doar în timpul convorbirilor merg încet difuzoarele sau și la muzică sau clipuri?
RaduTM
Explorer
Opțiuni
In timpul convorbirilor mai mult. Dar și când ascult muzica parca se aude mai încet. Dar diferența ceea mai mare se resimte la convorbirile telefonice. Și este frustrant, că dacă sunt afara pe bulevard și este mult trafic nu se mai aude mai nimic.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Problema poate fi una software, o aplicație care interferează cu serverul de sunet, sau hardware. Dacă e doar la apeluri poate fi de vină SIM-ul, iar dacă e doar când vorbești cu o persoană anume, problema poate fi la ea. Difuzoarele ar trebui să fie destul de înfundate să nu se mai audă bine. Ar mai putea fi problema și blocarea canalului prin care se face egalizarea presiunii, dar în acest caz nu ar mai merge deloc difuzorul de jos. Poți încerca să scoți afară SIM-ul și sa îl cureți puțin (așa faci și egalizarea presiunii).
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Am incercat cele enumerate de tine, tot așa... Și nu cred că mi se pare mie că nu mai merge. Știu că înainte se auzea foarte tare. 😅 Am șters acum aplicația "sound assistant" ,am spus că poate, poate de la aia.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci poți încerca o resetare generală și dacă tot încet se aude atunci service.
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Of, acum iar mi se șterge tot :))
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din păcate este singura metodă de a înlătura o cauză software, dacă pe celelalte le-ai încercat. S24 ar trebui să aibă un sunet bun. Deci ceva este cu telefonul tău.
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Și am făcut o comparație între S23 ultra al unor colegi de ai mei, cu telefonul meu. Sunetul se aude mai tare fata de al meu. Nu trebuia S24 sa se audă mai tare?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai încercat un restart? Și eu mai pățeam asta la S24U în apeluri (speaker si difuzor) și in voce în discord, iar cu restart se rezolva. Cauza nu am aflat-o
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Am dat la restart de m-am saturat. Este posibil sa fie și de la software-ul păcii... Eu nici până acum nu am primit actualizare de software pentru securitate. 😅
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
De când am telefonul ,de două ori l-am dus să îmi curețe difuzorul,,mic'' cum ii spui tu. Ii pune o soluție și îl curată cu o periutâ. Și asta într-un service de telefonie mobila din cartier.
RaduTM
Explorer
Opțiuni
Și ai avut rezultate bune? Pai, nu știu ce denumire are acel difuzor. :))
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da ! Se auzea ca și cum l-am luat de prima dată. Încearcă și aceasta varianta înainte de a da resetare ! Din cauza prafului și a transpirației mai ales vara se depun e pe **bleep** de protecție de protecție și estompează sunetul !
Gica3000
First Poster
Opțiuni
Si eu patesc la fel, la s24 ultra odata la cateva luni volumul apelurilor scade de numai aud nimic si trebuie sa ii dau restart si isi revine .Asa a facut de cand l-am luat din noiembrie model nou de emag.Tind sa cred ca e de la soft , am cautat solutii pe net dar nimic nu m-a ajutat.