Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koszmar One UI 7

(Temat utworzony: 14-04-2025 09:27 PM)
4858 Wyświetlenia
Max_Maximus
Explorer
Opcje
Po miesiącach oczekiwań w końcu mój Galaxy S24+ otrzymał nową wersję Androida z One UI 7. I niestety wraz z tą aktualuzacją zaczął się mój koszmar. Poza kilkoma wizualnymi zmianami i wątpliwej jakości i marnej użyteczności rozwiązaniami AI zaczął się niesamowity drenaż baterii. Żeby to lepiej zobrazować to pisząc tego posta ubyło mi 2% baterii! Nowy One UI pożera energię w tempie zastraszającym. Mimo 7 wersji beta znów poszło coś nie tak. Jak widać koszmar lubi się w Samsungu co jakiś czas powtarzać. A teraz dowiaduję się, że aktualizacja do One UI 7 została wstrzymana! I co teraz? Co mam zrobić, że muszę teraz dwa razy dziennie ładować swój telefon, gdy do tej pory bateria starczała na 1,5 - 2 dni. Znów czuję się zrobiony w balona przez Samsunga. Po co mi obietnice 7-iu lat aktualizacji, jak te, które wychodzą, pojawiają się rzadko i to z okropnymi błędami. Naprawdę nie da się tego ogarnąć? A najgorsze jest to, że Samsung traktuje swoich klientów jak beta testerów!!!
87 Odpowiedzi
Kogel
Explorer
Opcje
No ja żeby zobaczyć ile mam naładowanej baterii robie screena i powiększam, katastrofa!
0 Like
wrozkowyclown
First Poster
Opcje
Czy da się w ogole to zmienić z powrotem? Zepsuli mi humor od rana, nagla zmiana użytkowania interfejsu mocno wpłynęła na moją pracę
0 Like
ManleyAS
Pioneer
Opcje
U mnie ekran blokady się zrobił nieczytelny, (zbyt mała jasność) nie było widać nic. Udało się przy pomocy LockScreen zmienić to ale ekran gdzie się wpisuje pin nadal wyszarzony. Masakra. Wygaszacz ekranu sam się przełącza na 10 minut, przyciski paska nawigacji są raz wypełnione, raz samo obramowanie...
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
😂😂😂😂😂😂😂😂ui7 tak czekali. Zadawali w kółko to samo pytanie, kiedy. 😂😂😂😂😂😂😂
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Włącz tryb ciemny, jest bardziej przejrzysty
0 Like
Kogel
Explorer
Opcje
Nie lubię ciemnego trybu.
Ogólnie aktualizacja ok, to taki mały mankament, ale dość irytujący 😮
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Ale jak to? "Nowa codzienność" w "trosce o lepsze doświadczenia" użytkowania cię nie zachwyca? 😱
miroON
Big Cheese
Opcje
nic nowego ...szara rzeczywistość
1. Kiedy OneUi 7.0
2. Zawiedzenie i żal
3. Czy da się zmienić lub odinstalowac
😂 😂 😂

Za moment bd to samo
Kiedy one Ui 8.0 ???
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Ui8 - za dwa miesiące. Będą rewolucyjne zmiany! Ikon, kolorow i wiecej zaokrągleń interfejsu. Rewela...
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wrozkowyclown  napisał(a):
Czy da się w ogole to zmienić z powrotem? 

Oficjalnie nie da się cofnąć aktualizacji.