Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator

(Subiect creat la: 09-12-2024 11:13 PM)
209 Vizualizări
robert777
Voyager
Opțiuni
 Salut, daca bateria telefonului samsung se incarca cu adaptor iphone si cablu samsung 25W , afecteaza bateria telefonului sau chiar telefonul? 
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Încarcă liniștit, nu se întâmplă nimic, doar ca nu o sa ai super fast charge. Eu mai incarc așa, din greșeală, ce-i drept, fiind încărcătorul de la ipad 😅

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ca să încarci telefonul cu un alt acumulator nu ai cum...
Sunt sigur ca te-ai referit la adaptor ( partea care întra în priza ) .
Normal, este recomandat sa incarcam telefonul cu un adaptor original, dar dacă adaptorul pe care îl folosim este unul de calitate, care dezvolta puterea necesara sau mai bine spus, ceruta de producător , normal nu ar trebui sa ai probleme, dar pentru a evita totusi problemele, este recomandat sa cumperi un adaptor nou, original Samsung .
robert777
Voyager
Opțiuni
Adaptor am vrut sa spun da, am modificat:)) ma gandeam eu..l am uitat la cineva si il iau peste cateva zile, nu as mai vrea sa dau banii pe alt adaptor, il folosesc pe asta pana atunci, este apple ma gandesc ca este de calitate si din cate vad telefonul nu se incinge in anormale anormal de mult
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Încarcă liniștit, nu se întâmplă nimic, doar ca nu o sa ai super fast charge. Eu mai incarc așa, din greșeală, ce-i drept, fiind încărcătorul de la ipad 😅
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă încărcătorul este unul original pentru iphone și în stare bună de funcționare, atunci nu ar trebui să fie nicio problemă. Dar pentru o încărcare cât mai optimă și mai sigură pentru baterie este recomandat întotdeauna să folosești încărcătorul producătorului telefonului.