Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

In general clear cache din aplicatii

(Subiect creat la: 03-03-2024 10:38 PM)
570 Vizualizări
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Hello colegi, chestia asta sa sterg periodic cache manual din aplicatii sa intru in fiecare aplicatie din setari, sa selectez dupa dimensiune si sa ma apuc sa sterg cache mi se pare ciudata.. curat cativa giga si intr-o luna ii fac la loc mai ales instagram si internetul.. oare si la iphone se incarca asa repede memoria si trebuie stearsa mereu cache din fiecare aplicatie in parte? Mi se pare o chestie greoaie ..
14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cache-ul trebuie șters doar dacă simți că merge mai greu o aplicație sau îți dă eroare. În rest nu are rost. Iar ștergerea cache-ului din toate aplicațiile nu ar face decât să meargă o vreme mai încet multe aplicații și să consume mai multă baterie.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ștergea cache a unei aplicații o poți face in general doar in urma unei erori a unei aplicații ori pentru reîmprospătarea ei pentru o mai bună funcționare, rulare, executare. Altfel nu prea necesită ștergea cache de fiecare dată.
0 Aprecieri
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Pai se aduna ..am 512gb memorie si ocupati cu foto etc 170gb..si zilnic se aduna..instagramu aduna cache si 10 gb.. tiktok, telegram.. cand sterg toate astea ..revin iar la 170gb de drept ocupati de aplicatii si foto, in rest se duce in 200gb ocupat si de fapt ocupa cache ala degeaba
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acelea sunt toate poze și clipuri pe care le-ai văzut. Acolo le ștergi manual când sunt prea multe. Oricum nu e ceva ce faci zilnic și nu sunt multe aplicații.
0 Aprecieri
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Cand intri in fiecare aplicatie si stergi cacheul se sterge..separat..nu are legatura ce spui cu ce zic eu..logic ca foto le stergi separat..si ba da. Am multe aplicatii care consuma
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tot imagini și clipuri sunt în mare parte și acelea, plus reclame și alte prostii care mai apar în aplicații. Așa sunt aplicațiile de socializare, mari consumatoare de baterie și spațiu. Deci ori socializare și cache mare, ori șterse și spațiu mai mult 🙂
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Acele aplicații sunt devoratoare de baterie cât și aplicații ce înmagazinează multe fișiere cache. Nu ai cum să le scazi cache-ul, chiar dacă îl ștergi permanent.
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Pai daca il las mult nesters la instagram de exemplu ajunge la peste 20 gb... si creste 30..40... il stergi automat o iei de la capat dar nu ajungi sa iti ia din cei 512 gb doar o aplicatie cu cache 100 gb.. barem o iau de la 0 si astfel pastrez cumva norma..mai folosesc memoria si pentru jocuri sau filmari zic...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te înțeleg ai dreptate,doar că acest cache redus de care spui nu se păstrează pe o perioadă îndelungată deoarece aceste aplicații își refac acel cache într-o perioadă de 2-3 zile la loc, in funcție de timpul petrecut pe respectiva aplicație. Accesând des aplicația își face acel cache de care se folosește pentru a funcționa ușor atât la accesarea ei cât și prin ea, prin modul de utilizare.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
La iPhone e mai rău, ca nu poți șterge memoria cache la aplicație ca e integrata în date. Deci trebuie șters cu totul acolo...insta consuma 1.4gb și aia e.
Ștergerea cache ajuta în caz de eroare sau alte probleme, va merge mai greu x aplicație pana își face cache la loc.
0 Aprecieri
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Pai sa consume 1gb... păcat ca tocmai ce am sters la majoritatea... la asta am avut la insta si 20gb..adica creste pe cat timp petreci pe el..la telegram nu mai zic e groaznic.. nu se pastreaza intr o limita decenta asta spun si mi se pare ciudat. Am avut toate seriile de galaxy. Acum s24 plus de o saptamana..aceeasi pb nu cred ca e ok... o merge greu desi eu nu simt, dar dar nu sterg macar lunar am observat creste mult mai mult.. oare de ce nu face samsung nimic? Sa impuna limite cum spui ca are iphone maxim 1 gb de ex si atat
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Trebuie undeva sa fie o diferență. Pe telefoanele cu 128gb pe care le am culmea ca cache e mai mic la absolut toate aplicațiile. Instagram nu a ajuns sa consume mai mult de 1gb. Pe note 10+ doar YouTube consuma 1gb și whats 2gb (2 de date pe care nu pot sa șterg fără sa pierd ceva) iar pe restul telefoanelor nu consuma mai mult de 500mb.
Cat și altele, cele de sistem ocupa mai mult spațiu dar fata de un s10e, note 10+ e mai rapid chiar și dacă ocupa mai mult, cât și pe iPhone.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu este necesar sa ștergi cache-ul la fiecare aplicație în parte.
Cache-ul se sterge doar la aplicațiile care au erori sau alte probleme!
0 Aprecieri
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Eu am obiceiul ca ,după instalarea unei aplicații, înainte de a o folosi ,sa-i golesc toate datele initiale .După care ,îmi va apărea fereastră de mai jos (solicitare de a-mi folosi datele personale ),unde scrolez "Manage options "și debifez toate opțiunile, inclusiv ale vendorilor. Durează cam două minute,dar ,după asta ,nu mai am reclame de nici o culoare .1709531469801.jpg1709531469810.jpg1709531469805.jpg