Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Imposibil de redat in timpul unui apel

(Subiect creat la: 05-04-2025 02:51 PM)
227 Vizualizări
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni

image

Salutare! Știți cumva de ce apare aces mesaj? In căutarea unei soluții în rezolvarea problemei cu sunetul, unde orice casca sau dispozitiv Bluetooth nu mai avea sonor, doar comenzile mergeau am dar de asta si cred ca au oarecare legătura. In ss încerc sa schimb tonul de apel si nu mi-l reda. Bineinteles nu sunt in niciun apel telefonic. Any solution? 😊 thx
12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Tu poate că nu ești în apel, dar o fi vreo aplicație 😀.
Probabil vreo aplicație a dat peste cap serviciul de sunet.
Eu aș sugera o resetare generală și reconfigurare fără backup și multă grijă la aplicațiile instalate.
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni
M-am gandit la asta dar nu as vrea sa îi dau o resetsre generala. Oare pot vedea ce aplicatii au permisiunea apelurilor?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Poți să vezi ce aplicații au permisiunea, dar nu trebuie să aibă legătură neapărat cu apelurile (chiar dacă asta scrie). Poate fi o aplicație care dă peste cap serviciul de sunet într-un apel (legitim) și apoi rămâne așa.

Permisiunile utilizate le poți vedea în setările telefonului, la securitate și confidențialitate, utilizare permisiuni.
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni
Într-adevăr, am luat permisiunea tuturor aplicațiilor si degeaba
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
As sugera totuși sa încerci metoda asta. Durează puțin dar poate e de folos. Du-te la aplicații și da oprire forțata la alea ce au sunete sau le folosești des. Cel mai probabil e o aplicație de vina. Sau poți apasa și sa ți apăsat pe iconita de apeluri, dai pe i și oprire forțata, apoi testezi iarăși.

Dacă nu ar mai fi sa instalezi good guardians iar de acolo modulul memory guardian și dai un clean sa închidă toate aplicațiile.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încearcă în safe mode și vezi dacă așa merge.
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
Salut! Oricum pe modul silențios cu ai tu în ss nu poți reda tonul de apel!
0 Aprecieri
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni
Nici asa nu vrea1743860088499.jpg
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
Ai încercat un restart la telefon? Poți face și o oprire forțată la aplicația telefon
0 Aprecieri
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni
Dupa un restart, funcționează. Apoi daca ma deconectez de la casti sau nu mai redau ele nimic o perioada iar nu mai merg
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
Ce fel de căști ai, wireless sau cu fir? Dacă ai wireless, reinstalează-le.
0 Aprecieri
Bogdan270193
Explorer
Opțiuni
Wireless, dar nu au treaba castile pentru ca am incercat mai multe. Am acasă niște buds de la oppo, la serviciu niște jbl on ear si am mai probat si cu niște air pods
0 Aprecieri