Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie s24 plus

(Subiect creat la: 16-05-2024 04:52 PM)
175 Vizualizări
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Acum 20 de minute am pus folie pe un s24 plus(am luat folia din postarea anterioară) și este o linie pe mijloc unde nu s-a lipit și daca apas se lipeste si dupa 15 secunde se dezlipeste,o să dispara acea linie? In rest totul a fost bine,acum 2 zile am camandat-i si este decat o bula de praf pentru ca am zis sa nu mai sterg biroul unde am pus folia pentru ca era curat
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ma indoiesc.. daca a ramas praf acolo, probabil asa o sa ramana. Poate se mai micsoreaza zona dezprinsa.
Presupun ca folia este de plastic sau silicon si nu sticla, nu?

Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Nu este praf,este linie pe mijloc fix unde trebuie sa ții acea placa de carton ca sa dai jos acel plastic albastru
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
În locul acela ori e praf..grăsime..cu ce adeziv a fost pusă folia?
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Este folia de la samung de pe site
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ai citit recenziile ei?
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Nu este nici praf nici grasime,se vede in acel timp scurt cat timp este lipita ca nu rste nimic,o parte s-a lipit dar inca se observa,o sa incerc sa tin apasat acolo vrei 10 minute sa vad daca face vrei diferență
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Inseamna ca are ceva adezivul de pe folie ..nu are nimic ecranul telefonului
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Un comentariu despre aceea folie :
Rezonabil. Atentie la montaj
Cu toate ca au adugat in pachet un aplicator, din cauza faptului ca se aplica in doi pasi - partea superioara a ecranului, si apoi partea inferioara, ramane intotdeauna o urma pe mijloc. Am incercat 2 folii, acelasi rezultat la ambele. Acum zici ca e samsung flip, nu S24.
Later edit: la a doua folie s-a mai estompat linia de pe mijloc. Pare ca imbunatateste contrastul si reduce intr-adevar reflexia. Vedem cat rezista.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Poți face o poza cu un alt telefon la ecran?
Era o folie de sticla sau silicon
0 Aprecieri