Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Evomag, păreri

(Subiect creat la: 25-10-2024 10:52 AM)
726 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni

image

image

Salutare! Ce părere aveți de Evomag? Care dintre voi a cumpărat de la ei, e de incredere? Am ales să pun si două postări cu S24fe cu preț bun!
21 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Din câte știu telefoanele aduse de ei nu sunt pentru piața din Europa. Iar dacă ai nevoie de service, mergi la ei, nu la ESD.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Atunci nu-s de treabă, dă-i încolo!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu știu dacă s-a schimbat ceva între timp, dar asta este ce știu despre telefoanele Samsung aduse de ei.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Înseamnă câ sunt ca pârlițiii âia de la Quickmobile! 😁
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Uite aici un utilizator care a avut probleme.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/actualizare-samsung-s23/m-p/8695766

Nu doar ca sunt pentru alte piete, sunt si de la operatori din alte tari. Netul este plin de utilizatori care se plang de evomag.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Oh my God! De ce le dau voie să functioneze, atât lor cât si celor de la Quickmobile? Ce mizerie!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Din pacate, cata vreme asigura service magazinul si respecta conditiile de etichetare, legea le permite. Produsul este original deci legal totul este in regula.  De aceea singurul lucru care ne ramane este sa luam doar din magazine dovedite ca au un comportament corect (nu doar legal) si sa cautam parerile altor utilizatori in legatura cu produsul dorit si magazinul in cauza. Problema mai mare este ca multe produse nu depind de piata pentru care sunt facute si atunci multi nu isi pun aceasta problema (si nici macar nu stiu de asta) in cazul telefoanelor. Afla de asta doar cand e prea tarziu.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Asa este, de luat in seamă!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu am cumpărat niciodată de la ei.
Chiar dacă au preturi mici, tot nu aș cumpăra de la ei.
andReison
Explorer
Opțiuni
Cel mai infect site ! Nu recomand din proprie experiență îți zic !
Vlad1981
Legend
Opțiuni
E bine de știut
HoriaR
Pioneer
Opțiuni
Am avut și încă am o problemă cu ei. Este vorba despre un retur pe care l am făcut pe 11.10 (factura de retur primită pe mail) . Suntem in 26 .10 și încă n am primit nici un ban
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poate dura si o lună pană primești banii. Eu cu Altex am pățit așa, că după o lună i-am primit! Poate ai noroc si ii primești mai repede.
HoriaR
Pioneer
Opțiuni
Termenul legal este de max 14 zile.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Asa e si la altex dar la mine s-a facut luna😂😂😂
HoriaR
Pioneer
Opțiuni
Niste jigodii! Luni am de gând să i reclam la ANPC. Nu cred că rezolv ceva dar cine știe
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Banii o să-i primesti, oricum! Ce sumă trebuie să primești? Nu stiu dacă merită să te enervezi..eu m-am resemnat că ii primesc in acele două săptămâni si am așteptat
HoriaR
Pioneer
Opțiuni
Știu că o să i primesc. 6000 și ceva. Returul unui fold 6
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Fiind o sună asa mare poate ii primești mai repede, de frică, că-i reclami 😁
Când mai raspunzi comentariilor să dai pe optiunea răspuns!
HoriaR
Pioneer
Opțiuni
Mai repede din părți!
0 Aprecieri