Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Campanie Sweeek

(Subiect creat la: 25-10-2024 07:02 PM)
214 Vizualizări
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Salut

Vreau sa cumpăr 2 produse din seria S24, mai precis S24 256GB și S24 Ultra 256GB ambele cu culori exclusive aplicand codul Sweek având ambele reduceri specifice când le pui în cos și anume 3.499 pentru S24 și 5.199 pentru S24 Ultra având și o reducere de 10% ca le am pe ambele în cos și doar S24 Ultra primește defapt reducerea de la Sweek.In regulament nu am găsit unde sa scrie ca trebuie sa fie cumpărate separat sa meargă codul,e vre-o greseala sau nu am găsit eu defapt unde scrie ? 
15 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sweek e doar codul pentru S24 Ultra culoarea exclusiva..
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
-

27% REDUCERE cu codul "Sweek"

-

Încărcător și Husă CADOU

Direct de la S24,am specificat ca sunt ambele culori exclusive.

Pret final in cos: Galaxy S24 256GB: 3.499 lei
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu dacă poți folosii doua coduri de reducere..sweek si cei 10%
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Pai nu prea are sens, în regulament și la 2 produse în cos care fac 10% extra și la codul sweek nu am găsit nimic de genul, eu dacă vreau sa le cumpăr la prețul sub Sweek și Samsung vine automat pe cos cu acel 10% eu cum procedez? Exclus sa le iau separat.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu ce zici..dupa aplicarea codului la fiecare...asta înseamnă o reducere de 37%1729873586493.jpg
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Eu vreau sa am în cos cele 2 preturi menționate de ei cu codul acela,nespecificand niciunde ca sunt obligat sa le pun separat. As vrea sa vad ceva oficial despre problema asta
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sincer nu o sa vezi asta..
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
O sa sun luni dacă cumva aici pe forum nu știe cineva mai exact fiindcă oricât m am uitat nu am găsit sa nu pot face asta.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Succes🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Am testat si eu acum si intr-adevar asa pare ca se intampla. Nu stiu pana cand sunt active codurile / promotia, dar cel mai bine suni si intrebi.

Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Salut. Am reverificat și regulamentele și nimic,și eroarea aparent difera uneori, exemplu am pus 3 produse S24 și după ce am șters un produs, unul avea codul sweek, celalalt parțial, am uitat sa fac un screenshot. E pana joia sau vinerea viitoare din câte îmi aduc aminte.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Tu incerci sa folosesti atat codul "Sweek" cat si reducerea de 10% din campania 1+ 1 ceea ce nu este permis. Scrie foarte clar faptul ca "Ofertele nu se cumuleaza" la campania 1+1 deci nu ai cum sa folosesti si reducerea de aici si cea de la codul Sweek

RapierXDA_0-1729961035016.png

RapierXDA_1-1729961166105.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Dar nu e la alegerea mea,eu dacă le pun e automat :),si dacă era cum zici tu nu ma lăsa să pun codul sweek fiind deja 2 campanii active.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Poti sa le cumperi separat si sa pui codul "Sweek" la fiecare achizitie...sau sa le pui pe amandoua fara codul "Sweek". Daca pui codul si le ai pe ambele in cos nu este posibil. Suna la Call Center poate reusesc sa iti seteze altfel comanda.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo2
Pathfinder
Opțiuni

Fain ca la altii dupa greseala de pe 18 octombrie au livrat mai multe s24 ultra la 3735 de lei. 😞

Tot asa cu mai mult coduri cumulate.

0 Aprecieri