Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

esim w sieci Plus problem

(Temat utworzony: 25-12-2024 09:38 PM)
384 Wyświetlenia
japiglet
First Poster
Opcje

Cześć. Mam Samsung Galaxy s24+ i smartwacha Galaxy 7 LTE. Wczoraj uruchomiłam esim na smartwachu i w telefonie nie mam teraz sieci. Mam informacje "tylko połączenia alarmowe" a przy próbie połączeń wyskakuje komunikat "nie zarejestrowano w sieci". Sms oczywiście też nie wyśle. Czy macie jakieś pomysły co zrobić? Tryb samolotowy, ponowne uruchomienie już robiłam

4 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć sprawdź w ustawieniach czy karta SIM jest włączona.. Ustawienia --> Połączenia --> Menadżer kart SIM.
Jeżeli karta SIM jest włączona zresetuj ustawienia sieci komórkowej. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci komórkowej.
Emil92
Voyager
Opcje
Czy Plus umożliwia korzystanie w 2 kart z tym samym numerem? Możliwe, że po prostu przeniosłeś swojego eSima z telefonu na zegarek.
Selixo
Hotshot
Opcje
Sieć Plus nie oferuje usługi klona karty sim. Musisz mieć inny numer na zegarku.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Plus przy korzystaniu eSIM ma pewne ograniczenia i działa tylko na jednym urządzeniu. W tym momencie proszę powrócić do fizycznej karty SIM i zegarek połączyć przez bluetooth, a jeśli chcemy by zegarek pozostał niezależny musimy wybrać drugi abonament.