Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwne trzeszczenie/dźwięki w górnej części ekran

(Temat utworzony: 09-04-2025 12:00 AM)
177 Wyświetlenia
Members_QPNVp4B
Student
Opcje

Cześć, 

nabyłem niedawno S24, niestety zauważyłem, że przy włączonym ekranie słychać bardzo delikatne trzeszczenie/brzęczenie w górnej części ekranu (trzeba przyłożyć telefon do ucha, żeby było to słyszalne). Dźwięki porównywalne do odgłosu pracy laptopa. 

Dla porównania sprawdziłem sobie na starym telefonie (A41), czy jest "słyszalna" praca telefonu i jest wszystko okey - nic nie słychać.

--------------------

Czy dźwięki są standardowe związane z pracą urządzenia, czy może jednak jest to wada produktu i powinienem  to zgłosić w ramach gwarancji? 

Prośba o pomoc, 

Pozdrawiam,

Patryk

5 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Serwus! Możesz ustalić, czy to trzeszczenie pochodzi rzeczywiście z ekranu/wnętrza telefonu czy z górnego głośnika? W żadnym wypadku nie powinno mieć miejsca... Odwiedź serwis.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Czy to jest podobne bardziej do jakiegoś wiatraczka czy do stukania czegoś o coś? Jeśli to jest stukianie (pojawia się jak potrząśniemy telefonem) to stabilizacja aparatu. W drugim przypadku to coś innego.

Pozdrawiam
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_QPNVp4B  Cześć  

Sprawdzam u siebie ale nic nie słychać 🤔

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Delikatny szum będzie szłyszalny jeśli załączymy aparat. Czy telefon zakupił Pan nowy, czy uzywany?
Members_QPNVp4B
Student
Opcje

Telefon jest nowy, zakupiony około tydzień temu. 

Szum jest słyszalny w zaznaczonym obszarze (przypomina to odgłosy pracy procesora) , szumy pojawiają się cyklicznie. Szum nie jest głośny, jest słyszalny, gdy przyłożę słuchawkę do ucha.  Przy wyłączonym ekranie jest okey. 

Chyba będę musiał wybrać się do serwisu.... 😞 

miejsce dzwięku.png

0 Like