Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Porysowane ramki s24 ultra

(Temat utworzony: 10-04-2024 11:25 AM)
2838 Wyświetlenia
m4tekt
Voyager
Opcje
Cześć. Czy u Was w S24 ultra spotkaliście się z porysowanymi ramkami? Korzystam z silikonowego etui, a te "tytanowe" ramki są już dosyć mocno porysowane. Wieczorem wrzucę zdjęcia. 
71 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystam z telefonu od premiery. Posiadam założone etui silikonowe 3mk i jak do tej pory nie pojawiła się żadna rysa. Dodam, że posiadam kolor czarny.

m4tekt
Voyager
Opcje
Wygląda to tak, choć ciężko było to ująć innym telefonem. IMG_20240410_120545_506_1000007684_1712743545.jpgIMG_20240410_120540_779_1000007683_1712743539.jpg
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Nie mam s24 ale mam zegarek watch 5 pro (tytanoea kperta). I możliwe że tu jest tak samo jak w zegarku, te ramki są pomalowane i farba się "zarysowala"
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli pomiędzy etui a ramkę telefonu dostały się twarde drobinki lub piasek to ramka mogła zostać porysowana. Najlepiej etui zdejmować co jakiś czas i przeczyścić telefon oraz wewnętrzną stronę etui. To powinno zapobiec powstawaniu zarysowań.

m4tekt
Voyager
Opcje
Tak mi się wydaje, że to może być urok tego koloru...
m4tekt
Voyager
Opcje
Tak robię, ale coś mi się wydaje, że ten kolor jest podatny na porysowania i mocno je widać.
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Dokładnie. Ja u siebie w domu porobiłem zegarkiem dziury w futrynach drzwi i zegarek bez sladu a w pracy delikatnie otarłem o ścianę i niestety został slad na ramce bez farby i widać srebrny kolor
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety posiadam inny kolor więc nie jestem w stanie potwierdzić ani zaprzeczyć. Poczekajmy na posiadaczy tego samego koloru.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Nic tak nie. Niszczy ramek jak piasek który wejdzie między tel. a etui... chociaż u mnie przy kolorze Titan black nie widzę ani jednej najmniejszej ryski, a jest w silikonie cały czas od premiery.