Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Durata precomanda S24 Ultra

(Subiect creat la: 08-02-2024 01:50 PM)
1081 Vizualizări
AlexandruA
Pioneer
Opțiuni

Salut,

sunt curios care dintre voi ati primit precomanda de S24 Ultra, pe ce site ati facut-o si cate zile a durat pana ati primit  telefonul (in cazul in care a ajuns deja) sau de cand il asteptati. Eu de exemplu il astept pe varianta neagra 512 din 30.01 de la emag.

P.S.

Multumesc pentru raspunsuri, ma gandeam sa postam  si cand a ajuns in final telefonul

1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am un mesaj pentru toți care au făcut precomandă la eMAG și nu au primit încă produsele cumpărate.

La începutul săptămânii viitoare se va începe onorarea comenzilor urgente, iar până la sfârșitul lunii februarie (maximum), în mod treptat, vor fi onorate toate precomenzile. Sper că este o veste bună.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
S24 Ultra 512 Violet, cumparat de la Orange cu prelungire abonament, comanda plasata in 22 ianuarie si mi-a ajuns in 26 ianuarie
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Comandat pe 23.01 de pe samsung.com, ajuns pe 26.01, tot 512gb.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu am făcut precomanda aici în Germania pe 27 ianuarie. Cei care mi-au făcut precomanda (Media Markt) nu mi-au dat un răspuns concret. Probabil o sa mai dureze ceva până ajunge. Așteptăm în continuare. 🙂
tespio
Pioneer
Opțiuni

Pre-comanda din 17 Ianuarie pe eMAG nu a ajuns inca. S24 Ultra de 1 TB Titanium Gray

zarazz
Apprentice
Opțiuni
Si eu am dat pe emag tot 24u 512 black pe 27, inca nu a sosit, si am insistat la un raspuns dar nu mi au dat o estimare
AlexandruA
Pioneer
Opțiuni

Cardul cadou de 500 de lei ti l-au dat?

0 Aprecieri
tespio
Pioneer
Opțiuni

Au dat mail de la eMag la un moment dat si au zis ca dau voucher-ul de 500 ron dupa ce se livreaza (sa se asigure ca mentii pre-comanda si ca nu iei voucher-ul sa-l folosesti)

zarazz
Apprentice
Opțiuni
Au zis ca la 5 zile lucratoare dupa facturare(livrare), desi le am specificat ca in regulament scrie ca la 5 zile lucratoare dupa confirmarea platii, au zis ca daca depasim perioada in care il putem folosi primim altul tot de 500, acum sa vedem
AlexandruA
Pioneer
Opțiuni

Salut, ti-au livrat telefonul, daca da, in ce data?

Multumesc

0 Aprecieri
zarazz
Apprentice
Opțiuni
Salut, abia ieri, 22 feb
daniulian
Big Cheese
Opțiuni

Am comandat S24U pe 17 ianuarie, varianta neagra de 512, a ajuns la mine pe 23 ianuarie parca.

law
Helping Hand
Opțiuni
S24Ultra 1TB Titanium Black
Comanda plasată pe 20.01 pe Samsung
Livrare în 23.01
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu nu inteleg la ce ajuta toata lista asta? Nu primeste nimeni mai repede

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ciiniirosii
Pioneer
Opțiuni
S24 ultra, verde, 1TB, comandat pe site la samsung pe 23.01, primit la easybox pe 24.01 la 7 AM
Smirghel
Pioneer
Opțiuni
Ultra, black, 512, emag pe 24.01 si inca astept.. in lucru reclamatia la anpc
AlexandruA
Pioneer
Opțiuni

Salut, ti-au trimis telefonul, daca da, cand?

Multumesc

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Constat că cele mai multe întârzieri sunt de la eMAG.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
tespio
Pioneer
Opțiuni

Da, de la ei. Si tot timpul cand vorbesti cu ei spun "Avem un numar impresionant de precomenzi si se livreaza in ordinea in care au fost plasate. Nu va putem da o data de livrare pentru ca se livreaza in masura in care refacem stocurile" - desi eu am plasat pe data de 17 Ianuarie. Mi se pare deja cusuta cu ata alba toata treaba asta.

Ggg2024
First Poster
Opțiuni
Si eu am dat comanda pe 24.01 de ultra 512 black de la emag si inca astept. Acum mi-au raspuns ca nu au un termen de livrare ca nu e in stoc, deci mai dureaza....si nici stiau cum se procedeaza cu voucherul daca expira...
Eliza80
Student
Opțiuni
Mi-a zis ca îl trimite odată cu telefonul și primește valabilitate de 2 săptămâni.problema e ca nu avem termen de livrare. Ieri 17 feb am întrebat și nu știu când o sa fie livrat.
0 Aprecieri