Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego po aktualizach telefon robi dużo gorsze zdjęcia?

(Temat utworzony: 25-10-2024 05:50 PM)
701 Wyświetlenia
Members_AU5bQso
First Poster
Opcje

Witam serdecznie,

mam Samsung s24 i na początku robił fenomenalne zdjęcia, natomiast po ostatnich aktualizacjach nie dość że robi dużo gorsze zdjęcia nawet od telefonów średniej półki tj. oppo reno to jeszcze w messanger nie mogę usunąc tła. Też tak macie w swoich samsungach?

12 Odpowiedzi
Matii98888
First Poster
Opcje
No w S24+ też taki problem
MarcinB24
Pioneer
Opcje
Samsung przygotowuje urzytkowników do zakupu nowego S25... posuty dźwięk w OneUI6.1.1, aparaty... a potem dumnie ogłoszą, S25 ma lepszą jakość dzwięku i robi super lepsze zdjęcia niż modele poprzenie... zawsze tak jest a z serią Galaxy S jestem od pierwszego S1... właśnie Samsung mi przypomniał dlaczego w poprzednim S6 uciekłem do konkurencji LG V30 bo S6 musiałem cofać oprogramowanie bo zdjęcia nocne wyglądały jak szambo, ciemne i rozmazane a po cofnięciu był jasne i ostre w nocy... teraz znowu Samsung to robi, najpierw popsuł dzwięk po BT jest garnkowy i bez basu i nie da się podciągnąć korektorem i do tego pogarszają zdjęcia... Może trzeba im to zgłaszaćna support może coś z tym zrobią!!!! Ja już dosyc zgłąszania bo panaceum zawsze to przywrócenie do ustawień fabrycznych i oddanie do serwisu... a w serwisie zainstalują soft od nowa i oddadzą twierdząc, że ten typ tak ma - i to zawsze tak robią z człowieka debila - doświadczyłem to na sobie z S23 i Watch 5 Pro... jak będzie maswe narzekanie to może ich coś ruszy a nie pojedyńcze osoby - Chat Samsunga i zgłaszać problemy niech naprawiają soft!!!
Louve37
Navigator
Opcje

Dokładnie jak piszesz u mnie na S 24 Ultra jakoś zdjęć się pogorszyła i bateria szybciej ucieka mimo,że zrobione wipe cache partition.

Kuba33
Navigator
Opcje
Chyba trzeba spróbować u konkurencji bo faktycznie dramat z tym samsungiem
ThomasOpHx
Student
Opcje
U mnie to samo od ostatnich aktualizacji, wyjechalem na wakacje z nowym telefonem, który robil swietne zdjęcia i mam niesamowitą pamiątkę, a chwilę po aktualizacji zdjęcia są o wiele gorsze, a o fotografiach 50mpx nie wspomnę. Nocne zdjęcia szkoda gadać. A co do dźwięku to mam wrażenie, że telefon jest cichszy o wiele niż kiedy go kupiłem. W pierwszej kolejności myślałem, że to moje urojenia... rzadko się udzielam, ale telefon za takie pieniądze (s24) i taka firma i jestem zawiedziony jak nigdy...
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
sama smutna i powtarzalna prawda, nic nie zrobią, dopiero coś zaczną zmieniać jak im sprzedaż padnie, a tak zysk z serii s24 jest trzeba robić s25, nie ma co nawet liczy jak to się powtarza od s21u
0 Like
Raulnin
Voyager
Opcje
Temat wałkowany od wielu lat....mamy flagowy model i przed wydaniem następcy producent pogarsza parametry aktualnego modelu....zarzucano to Apple, Samsungowi i innym producentom. Proszę zamieszczać dowody na poparcie swoich tez. Gołosłowne twierdzenia nie poprawią sytuacji pomimo, iż mogą być słuszne. Pozdrawiam.
Raulnin
Voyager
Opcje

Taka sytuacja: Dzisiaj zrobiłem zdjęcie S24U oraz takie same A55 i wiecie co? A55 wykonał lepszą fotę. Zdjęcie było ostrzejsze, jaśniejsze i miało więcej detali....warunki były średnie, mało światła....

Aaarex
Pioneer
Opcje
Cześć. Ja przymierzam się do zmiany z moje s20FE, stary jest, ma 3 lata, ale...w mediaex. zrobiłem kilka zdjęć tych samych kadrów nominalnie w 12M i... byłem w szoku bo fotki z s24plus i s24 ultra były gorsze od moich z s20fe czyli aparatu, 2 tys zł. Nie mogę w to uwierzyć, ale jako fotograf lubię naturalne zdjęcie a te s24 były przeostrzone i miały więcej szumu niż w starym telefonie.
0 Like