Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Display Samsung S24 foarte slab

(Subiect creat la: 24-02-2024 11:41 AM)
490 Vizualizări
Lorin78
Student
Opțiuni
Buna!
A mai patit cineva sa se zgarie ecranul la S24 foarte usor fara sa fie lovit? Eu am noste zgarieturi destul de urate fara sa lovesc ecranul sau sa il tin in buzunar cu alte obiecte. Am folosit iPhone 13 timp de aproape 2 ani fara husa sau folie si ecranul arata mai bine decat la S24 dupa 2-3 saptamani de utilizare. S24 o marw dezamagire din punctul acesta de vedere!
6 Răspunsuri
Members_69bKIgP
First Poster
Opțiuni

Imi pare rău sa te dezamăgesc dar s24 ultra are exact aceeași problema. Un telefon super dezamăgitor. După 3 săptămâni este plin de zgârieturi ecranul, lucru ce nu vezi pe Samsung a52s un telefon de 300€ ce il am de Backup. Si in același timp a zburat culoarea gri de jur împrejurul telefonului acolo unde plasticul se intersectează cu ecranul... Incredibil. 

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
IPhone foloseste "ceramic shield" la iPhone 13 care are o rezistenta similara la zgariere cu Corning Gorilla Glas Victus 2 folosit la S24. Ultra beneficiaza de Gorilla Armor care este mai rezistent si acela se zgarie la 7 pe scara MOHS in timp ce Victus 2 si "ceramic shield" se zgarie la 6 cu zgarieturi profunde la 7. In testele lui JerryRigEverything totusi ecranul de la iPhone avea zgarieturi extrem de insesizabile la nivelul 6 si presupun ca rezista o idee mai bine decat cel de pe S24. Depinde acum si de modul de utilizare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Lorin78
Student
Opțiuni
Nu contrazic nici unul din argumentele prezentate de tine. Eu doar am prezentat experienta mea si sincer nu ma asteptam sa se zgarie asa de usor fara o lovitura evidenta sau sa il tin langa obiecte gen chei, etc. Am comparat si cu experienta similara cu ecranul iPhone. Eu am renuntat la iPhone pt ca imi displace sistemul de operare si am mai utilizat Samsung Note 10 initial dar ecranul la S24 mi se pare ca nu face ce promite la nivel de protectie. Opinia mea este bazata pe utilizare nu pe argumente tehnice
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles ce spui, eu doar am incercat sa gasesc explicatia tehnica care sa sustina afirmatia ta.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
DLS123
Pioneer
Opțiuni
Sticla, indiferent de ce tip este, nu se zgârie de la lovituri. Se zgârie la frecarea cu obiecte sau particule mult mai dure.
Un graunte foarte fin de nisip prins pe ecran iți va zgâria orice sticlă in timp ce telefonul se freacă în buzunar sau dacă îl plimbi cu degetul pe ecran. Este irelevant ce protecție are sticla, grauntele de nisip va câștiga.

-Cuarțul și siliciul au 7 pe scara mohs.
-Nu exista sticla care sa fie imună la zgârieturi de la obiect cu duritate 7 pe scara mohs.
-in nisip pot fi particule de elemente și mai dure decât cuarțul sau siliciul

Luând aceste 3 ipoteze, fa-ti singur calculele pentru ce nonsens e postul tău.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Din păcate S24 nu are " rezistenta " la zgârieturi ca și iPhone 13 sau S24 Ultra. Recomand sa ii pui o folie de silicon/sticla pe ecran . O sa protejezi ecranul și vei acoperii și zgârieturile.