Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Comparatie camera S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

(Subiect creat la: 02-02-2024 09:29 PM)
1298 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Va las un clip comparativ intre cele doua telefoane. Depinde foarte mult si de gusturile fiecaruia.

ZoneOfTech inclina mult spre iPhone in multe din postarile sale (daca nu il stiti, e roman de-al nostru dar care locuieste in UK).

Pentru cei lenesi, va las concluziile mai jos:

ElfStone_0-1706902107337.png

Ce parere aveti?

11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Tocmai ce am terminat de vizionat videoclipul. Ambele oferă câteva ceva, dar eu prefer camera de pe S24 Ultra. 😁
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Și eu. La filmat parca totuși încă se tine bine iPhone, dar oricum nu dai greș cu nici unul din cele doua.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Părerea mea e ca testele acestea sunt făcute doar pentru pasionați dar marea majoritate oamenlor nu vor baga de seama și nici nu le vor compara la milimetru . Altfel spus cine prefera iPhone atunci pe iPhone va merge iar cine prefera Samsung, își va lua Samsung , nu se vor uita sau lua după teste și comparații pentru ca în viata de zi,ambele oferă experiente bune🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cum am spus, nu dai greș cu nici unul din cele doua telefoane.
Se rezuma totul la preferințe.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Înțeleg dar deobicei aceste comparatii induc de multe ori la certuri în comentarii între fanii ambelor branduri.
Nu m-am uitat la comentările acestui clip dar am mai văzut clipuri despre Samsung vs Apple fie pe Youtube ,fie pe tiktok iar in comentarile clipurilor respective era dezastru, plin de certuri și contraziceri care e mai bun.
Aceste genuri de clipuri provoacă de multe ori râcă din partea ambelor tabere și nu prea e ok.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Bineînțeles ...S24 Ultra e lider pana în toamna😂..
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Uite asa se începe discuții și certuri inutile din partea ambelor tabere.
Ma rog aici fiind comunitate Samsung, sunt putini fani ai tabere opuse dar dacă te duci sa comentezi pe tikto sau Youtube La clipuri Samsung vs iPhone, o sa vezi ca fanii taberei opuse te vor lua la discutii😅.
Cel mai bine mergi pe vorba cu Elfstone, nu dai greșit cu nici unul din cele doua telefoane...
Cred ca vezi și tu câte Critici are deja S24 Ultra la lansare,la atâtea critici nu as spunea spune ca e tocmai lider în momentul actual..
Și iPhone ul a avut probleme cu încălzirea la lansare dar au fost reparata problema prin update-uri .
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa o sa fie si la S24 Ultra,cu câteva update-uri se rezolva
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu ce sa zic,or sa vadă posesorii de S24 Ultra ..si eu dacă as fii în locul lor..as face nervi.mai ales la ce preț are..😔🙄
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu e de glumit cu războiul....șanse sunt..deci..asa ne ocupa si pe noi si Moldova...chiar daca suntem in Nato,dar la ce tehnologie avem..o ținem doar pentru parada militara😂..oricum în armata nu te lasă cu telefonul ..cred 😂
0 Aprecieri
A71_2021
Voyager
Opțiuni
A apărut și scorul Dxomark pentru camera lui S24 U.
https://www.dxomark.com/smartphones/Samsung/Galaxy-S24-Ultra