Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Petitie pentru "vechiul" mod Vivid!

(Subiect creat la: 03-02-2024 03:51 PM)
881 Vizualizări
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Salut!

Din pacate la noi se vorbeste mult prea putin despre modificarile pe care le a facut Samsung la paleta de culori de pe noile S24/ S24+/S24 Ultra. Ma numar printre cei nemultumiti de aceste modificari.. asa ca am dat startul unei petitii, in acest sens.

Daca doriti, puteti sa o semnati si sa o distribuiti! Multumesc!

1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Stefan__M ,

Samsung îmbunătățește constant dispozitivele Galaxy pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Și tocmai pentru că se ține cont de feedback se lucrează în acest moment la un update care oferă o opțiune suplimentară pentru setările de afișare naturală.

Va fi disponibilă aici:  Settings > Display > Screen mode > set ‘Vividness’ option.

EmilianN_0-1707976821225.png

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

73 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

S-a discutat si aici la fel cum se discuta si prin alte parti. Nu stiu totusi cat de mult va ajuta petitia respectiva, se pare ca deja au fost facute declaratii oficiale din partea Samsung in care s-a spus ca acest mod este intentionat si s-a dorit oferirea de culori mai realiste.

In alte locuri s-a scris ca problema va fi rezolvata la urmatorul update si ca Samsung va modifica modul "vivid" astfel incat sa exste diferenta intre acesta si "natural".

O sa vedem cum va fi in final, personal nu sunt afectat, de ani buni folosesc "natural" in loc de "vivid", nu imi plac culorile exagerat de vii si care fac o poza sa fie diferita de ce fotografiez.

Sursa:

https://www.androidpolice.com/samsung-galaxy-s24-ultra-washed-out-display-intended-behavior/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Pai.. daca faci o astfel de modificare, destul de mare pentru multi.. nu e mai corect sa anunti inainte ca lumea sa si le cumpere?

Si de asta au existat intotdeauna 2 moduri... pentru preferintele fiecaruia.
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Daca se scotea modul Natural.. fara sa anunte inainte.. probabil ca acum toti cei din tabara cealalta erau pe forum-uri.

Daca functioneaza sau nu petitia, daca se aduna sau nu, un numar considerabil de semnaturi.. ramane de vazut. E o alta modalitate de a ne spune parerea, cei pe care aceasta decizie, nemultumeste.. atat de mult incat se fac retururi datorita acestui aspect.

Nu cred ca exista companie care sa si doreasca retur la produsele lor.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Probabil, nu am de unde sa stiu. O sa vedem ce va face Samsung

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Tu nu ești afectat dar eu as fi, pe Samsung doar modul Vivid am folosit,natural am testat și nu mi-a plăcut deloc,culorile păreau spalacite,pe cât modul vivid m-a făcut sa dețin și un telefon Samsung. Am fost în Altex sa vad cum e S24U și le dau dreptate celor ce se plâng,culorile numai sunt ce au fost și nici măcar nu anunță, lucrul acesta a venit ca o surpriza pentru cei ce au dat precomanda,logic ca lumea se înfurie și le da retur când Samsung e nesimțit și nici măcar nu anunță la lansare ca modul Vivid a fost schimbat. Am urmărit lansarea seriei S24 și nu s-a vorbit deloc de modul vivid.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Tu nu ai S24 Ultra, nu vad motivul pt care te deranjeaza. Sau doar iti exprimi solidaritatea din spirit de fronda? Inteleg sa fii nemultumita daca aveai telefonul dar asa nu inteleg care e problema.

Daca cineva e nemultumit de culori poate sa il returneze linistit, este dreptul fiecaruia.

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
E musai sa am telefonul ca să fiu supărată? Nu as fi vrut sa pierd timpul cu retururi mai ales ca probabil i-as fi luat si folie și husa, ma deranjează doar ca nu au anunțat atâta tot. Nu m-ar mira sa vad aceeași problema și pe A55
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Au spus in prezentare faptul ca au umblat la display si ca ofera culori mai realiste. Nu au insistat pe subiect, era in discutia despre gaming si ray-tracing si a mai fost amintit cand au prezentat Gorilla Glass Armor. Evident ca la momentul ala inca nu se facusera comparatii si nu se vazuse diferenta.

Este ok sa fii nemultumit(a), conteaza insa cum iti exprimi nemultumirea. Parerile sunt impartite, poate totusi Samsung va aduce modificari si toata lumea va fi multumita

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă costa 2000-3000 lei era ok,nu ma plângeam, dar costa 7000 lei și se lauda ca e cel mai bun Samsung de pana acum, apoi așteptările sunt mari iar Romanii vor totul sa fie perfect, când dai o suma mare de bani,apoi sa fie bun la orice capitol chiar și culori,asta e gandirea oricărui roman. Sper doar ca Apple sa nu facă la fel în toamna cu iPhone 16 ca nimeni nu-l mai cumpara 😂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, pt mine este cel mai bun de pana acum, nu obisnuiesc sa vorbesc pt altii.

Tudy90
Voyager
Opțiuni
Și pentru mine S24+ e cel mai bun de până acum!
0 Aprecieri
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Nu e doar la romani gandirea asta, sa stii. E general valabil ca un lucru scump atrage, de la sine, anumite asteptari... si daca faci upgrade, vrei sa fie upgrade..
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
La noi in tara sunt și salarii foarte mici,de aia romanii noștri au așteptări imense,când salariu minim e 2000 iar telefonul 7000 lei ,logic ca te aștepți sa fie perfect. In Germania de exemplu nu e atât de scump comparând salariile de acolo, costa sub 1 salariu cu mult chiar pe cât în România costa aproape 3 salarii la un loc😂
Eu iPhone-ul l-am luat din Germania având salariu tot de acolo ,în România greu mi-as fi permis un astfel de telefon, mai ales la câte taxe sunt de plătit și la caf de scumpa e viata în tara.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Lasa ca bugetarii au salarii mari..si nu fac nimic😂
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Una este sa nu folosesti acel mod, alta e sa l folosesti si sa nu imbunatateasca cu nimic culorile. Respect pe cei care folosesc modul Natural.. insa noi, cei care suntem fani ai acestui mod, pai.. vrem inapoi :smiling-face:

Foarte multi fac retur pe tema asta, cel putin in UK, US.. etc..
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Unde ai vazut asta ? Ca multi fac retur pe tema asta ? Pune un link sa vedem si noi.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu inteleg ca e frustrant sa lipseasca asta , poate o sa il implementeze pe viitor , dar totusi nu cred ca sunt multi care fac retur pe tema asta.
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Citeste si spune mi daca ti se par multi, putini.. nu stiu..
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
E una sa te plagi pe forum si alta sa mergi si să-l returnezi.
Dar nu te contrazic , doar ca mi-se pare cam o aberatie sa ii dau retur ca Samsung a decis sa schimbe modul display -lui. Ma gandesc ca nu ai cumparat telefonul 'doar' pt ca are display-ul Vivid .