Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ceas one ui 7

(Subiect creat la: 02-05-2025 11:44 PM)
224 Vizualizări
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Îmi explică și mie cineva cum la videoclipurile de pe net unii după update la one ui 7 au modelul acesta de ceas asa mare și au și widget-uri? Eu când am pus widget la ceas s a micșorat fără posibilitatea de a mări.... este un s24 ultra 

image

image

1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai încercat cu Lockstar de la GoodLock? Ar trebui să poți mări ceasul de pe ecranul de blocare.

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Se micșorează puțin dar tot mare e
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Eu mi am mărit acum ceasul după am pus widget-uri si tot mare e, s a micșorat puțin.
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Posibil sa se mai mărească cu aplicațiile din good lock.
0 Aprecieri
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Față de cel din videoclip care aproape ocupa jumătate din ecran, la mine ăsta i maxim...1746211423985.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
La mine funcționează fără probleme, dar nu îmi place să-l țin asa mare. Încearcă sa testezi cu alt stil de ceas, sa vezi dacă e mai bine.
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
La stilul ăsta mă lasă de exemplu 1746211977983.jpg
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
La cel din prima poză mă lasă să măresc doar dacă scot widget-urile
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai încercat cu Lockstar de la GoodLock? Ar trebui să poți mări ceasul de pe ecranul de blocare.
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Da a funcționat cu Lockstar, mersi de idee.
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
era aceasta soluția? apasă pe cele trei puncte de la postul @ElenaP dacă te-a ajutat și consideri că e soluția și pentru a îi ajuta și pe alții... mulțumesc!
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Stimabile...cu tot respectul nu prea îmi place tonul ăsta . În primul rând nu știam de aceasta opțiune, iar în al doilea rând îmi puteai aduce la cunoștință acest lucru și pe un ton mai puțin autoritar. O seară faină să ai.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
scuze, dar am văzut că ești de ceva vreme pe forum și mă gândeam că ai citit regulile, am reformulat mai puțin autoritar de data asta 🙏
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Nu am citit regulile sincer, dar voi ține cont de acest lucru. Seară faină.
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Și ție! 👍
0 Aprecieri
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Nu e nevoie de soft suplimentar direct din setarile ceasului de pe lock screen.
Se poate vedea cat de mare poate fi.1746248156891.jpg1746248156903.jpg1746248156916.jpg
0 Aprecieri
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Da fără widget-uri, dar când pun widget-uri se micșorează și nu poți mări.1746248420367.jpg
0 Aprecieri
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Am vazut acum la mine totusi pare mai mare.
1746248634729.jpg
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Pare ,că ai s25 ultra...poate la s24 ultra nu merge
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Asa e am S25 Ultra. Posibil sa fie diferit. La ecran banuisc ca ai rezolutia pr maxim si fontul mai mic, nu stiu daca e relevant sau sunt versiuni diferite.
1746249345606.jpg
0 Aprecieri
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Fontul e chiar mare