Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce husa si ce folie/sticla de protectie folositi pentru Galaxy S24 ultra?

(Subiect creat la: 01-07-2024 12:49 PM)
1173 Vizualizări
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

Ce husa si ce folie/sticla de protectie folositi pentru Galaxy S24 ultra?  

Eu doresc sa imi cumpar o folie sau chiar si o sticla de protectie pe care sa o aplic pe ecran(care cica este bun si nu se zgarie si este antireflexiv)dar ieri, telefonul mi-a cazut din buzunar, pe lateral, intre scaunul masinii si pragul masinii unde erau numai suprafete de plastic si cand l-am scos, am observat o fina zgarietura de 1 cm. Zic fina zgarietura ptr ca daca nu stai in soare sau in lumina puternica, nu o vezi, dar atunci cand stii unde se afla iti sta pe creieras si parca numai in acel loc te uiti.

20 Răspunsuri
ŞtefanMircea2000
Helping Hand
Opțiuni
Salut!
Eu iți pot recomanda ce am eu, adică FOLIILE DE LA ALIEN SURFACE.
Folosesc folile lor de mai bine de 4 ani și sunt foarte mulțumit, plus ca folia este realizata dintr-un material care autovindeca zgarieturile.
Ei au si pentru laterale, spate si camere.
Mergi pe aceasta si sigur nu vei regreta plus că, pt zgarietura aceea este bună.

Baftă și spor!
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

multumesc de raspuns

0 Aprecieri
ŞtefanMircea2000
Helping Hand
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu folosesc nicio folie de protecție în momentul actual.

Cea mai buna folie este cea de la Whitestone dome. Iar ca husa recomand ceva de la spigen.
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

de la Whitestone, folia sau sticla?

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Folia este de sticlă
0 Aprecieri
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni

vazusem pe emag ca si 2 produse diferite, UV film si  Dome glass, dar da, amadoua sunt de sticla

AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Nu folosesc folie sau sticla de protecție, doar husa pitaka sunset!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Husa recomand Spigen si Pitaka.

Folie, am ceva folie de sticla de la Spigen. Sunt foarte multumit de ea.

CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Eu am ca husa Samsung Sanding Grip si folie Whitestone Dome. Husa se pliaza perfect si se da greu jos de pe telefon, iar folia... daca respecti pasii de instalare, e perfecta si e compatibila cu amprenta.
Le recomand oricui!!
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am vazut mai multe topicuri pe tema asta si spun doar atat...NU recomand folie de niciun fel pe S24 Ultra. Punand folie pur si simplu renunti la una din cele mai importante caracteristici ale noului display si anume protectia antireflexie (reduce aprox 75% din reflexii), protectie care ajuta extrem de mult la vizibilitatea ecranului mai ales in conditii de soare puternic. Pune S24 Ultra langa orice alt telefon, cu ecranul stins si vezi cum se oglindesc lucrurile sau luminile in el. Fa test si cu ecranul aprins sa vezi diferenta intre cum vezi pe S24U si cum vezi pe alt telefon....este diferenta de  la cer la pamant. Doar S24 Ultra are asa ceva si doar tu stii cat de mult merita sa renunti la asta ca sa pui o folie pe un display protejat cu Gorilla Armor.

Singura folie care are cat de cat protectie antireflex este cea de la Samsung speciala care este din silicon nu sticla.

Daca insisti sa pui folie nu ti-as putea recomanda sa o pui decat pe aceea, in felul asta ramanand totusi cu ceva antireflex. Daca tii sa pui din sticla, cea mai buna este Whitestone Dome, mai poti pune cu incredere Spigen sau ESR (tot din sticla)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc. Nici nu i-as pune folie, dar cum am zis, am deja o zgarietura fina ptr ca s-a atins de plastic cu ecranul si pe net atatea review-uri cu Armor se zgarie greu...yeah right. Hawk Thua pe review-urile lor 😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu de review-uri, eu nu am avut nicio zgarietura pe display la niciun telefon in ultimii ani... S22U, S23U sau S24U... Si pe unele le-am scapat si pe jos

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Nici eu :smiling-face: Am avut folie. Culmea ca nu le scap pe jos,si lucrez si de la birou cu telu pe masa, dar se fac zgarieturi...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt sigur ca vei alege ce crezi ca e mai potrivit pt tine. Ai recomandari si la folii de sticla si la cele de silicon

David_Studios
Pioneer
Opțiuni
Protectie pentru ecran de sticla și husa de preferinta tip carte sau după preferințele voastre de silicon
0 Aprecieri
Mircea333
First Poster
Opțiuni
Oare pr.S24 Ultra nu este husă led wiew cover...așa cum era la alte modele în trecut?.Apărea afișajul pe husă,poți răspunde sau nu,poți pune niște pictograme..etc.!
0 Aprecieri