Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak danych komórkowych w czasie połączenia tel.

(Temat utworzony: 23-10-2024 06:47 PM)
1058 Wyświetlenia
pjoooter
Apprentice
Opcje
Hej, Samung Galaxy S24 here. Podczas rozmowy telefonicznej nie mam możliwości korzystania z danych komórkowych, czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Z góry dziękuję za pomoc.
23 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
musisz mieć włączone VoLTE, pewnie operator ma taką usługę, a jak używasz 2 kart nie możesz dzielić połączenia z 1 a internet z 2
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jesli kartę SIM ma Pan w Orange, lub T- Mobile musi być włączony VoLTE ze względu na wyłączenie 3G przez tych operatorów( Orange wdraża wylaczanie sieci 3G T- Mobile wyłączył już całkowicie)
pjoooter
Apprentice
Opcje
Mam włączone VoLTE na karcie SIM 1, która jest kartą do połączeń, smsów, internetu. SIM 2 jes kartą z wyłącznie pakietem internetowym. Dane komórkowe są ustawione na SIM 1, jest to numer z sieci Play, no i klops
0 Like
krzysiekhihi
Apprentice
Opcje
Witam. Mam podobny problem również s24
Tylko u mnie znika dostęp do internetu jeśli ktoś do mnie dzwoni, jak ja wykonuje połączenie to wszystko działa. Już dzwoniłem do operatora sieci T-Mobile, aby włączyli i ponownie włóczyli usługę volte i nic to nie pomogło. Jestem w kropce co dalej.1729704687848.jpg1729704687868.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A proszę wyjąć kartę internetową i sprawdzić tylko na samej karcie Play.
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
A ja mam inne pytanie. W S24U nie widze w ustawieniach w zakladce sieci komorkowe opcji wlaczenia VoLTE. Siec T-mobile. Wydaje mi sie ze wczesniej byla. Teraz juz jej nie widze1729709400731.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@ŁukaszK_ Witam. W T-Mobile opcja włączona jest automatycznie, dlatego funkcja znika w ustawieniach telefonu. Jesli włoży Pan kartę Play, lub Plus opcja się pojawi ponownie.
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Ok dzieki👍 To taka ciekawostka, czemu wcześniej ją widziałem i włączałem, a teraz jej już nie ma?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Opcja zniknęła odkąd T-Mobile wyłączył pasmo 3G, dlatego wcześniej ją Pan miał.