Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Antena gsm Samsung s24 256gb

(Temat utworzony: 13-11-2024 08:58 PM)
575 Wyświetlenia
Luq_Raizo
Journeyman
Opcje

Cześć czy mógłby mi ktoś powiedzieć patrząc na tył telefonu w jakim dokładnie miejscu znajduje się moduł, antena gsm w Samsung s24 256gb? 

0 Like
19 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Na spodzie w okolicach głośnika i portu USB.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Antena wewnętrzna w S24 znajduje się na całej długości dolnej części telefonu. Częścią anteny zewnetrzej która współpracuje z główną anteną znajduje się na ramce obudowy. To niewielkie paski na górze, dole i z boku ramki.
Luq_Raizo
Journeyman
Opcje
Mam bardzo duży problem z zasięgiem w s23. Zamówiłem wczoraj s24 i stąd moje pytanie o antenę bo przyklejam dość grubą blaszkę spigena na etui i nie chciałbym w żaden sposób ograniczać, blokować sygnału anteny
0 Like
Luq_Raizo
Journeyman
Opcje
Dziękuję za odpowiedź
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Jeśli masz problem z zasięgiem to rozważ zmianę operatora, bo to z reguły jest największy problem. Jeśli w domu masz słaby zasięg to polecam korzystać z Vo-Wifi (Połączenie Wi-Fi).
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Na zasięg nie wpływa tylko samo urządzenie, a też to gdzie się znajdujesz.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Luq_Raizo
Journeyman
Opcje
Ja już próbowałem wszystkiego ale operatora nie chciałbym zmieniać obecnie to jest tmobile, używam galaktyki od pierwszej e-ski i zawsze je sobie cenię. Pogodziłem się jakiś czas temu że zasięg w tych telefonach nie jest w czołówce ale to co jest w s23 niestety jest poniżej średniej. Przyjdzie s24 jutro to zobaczę czy coś się zmieniło na lepsze
0 Like
Luq_Raizo
Journeyman
Opcje
Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, jednakże w tym modelu nie ma to żadnego znaczenia.. Po prostu jest źle
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W S23 antena umieszczona jest identycznie co w S24.