Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A venit S24 Ultra, dar face poze net inferioare lui S23 Ultra!

(Subiect creat la: 06-02-2024 09:52 AM)
741 Vizualizări
Jurchelinyo
Journeyman
Opțiuni

Nu știu cum percepeți voi telefonul, dar un aspect ma deranjează foarte tare și anume, camera. Pe lângă S23 Ultra pe care l-am avut, asta face poze net inferioare!!! Asa e și la voi?

24 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu am si nici nu am testat inca S24u. 
Ce pot sa iti spun insa... este ca din experienta mea, camera se va imbunatati. Mereu s-a intamplat asta.
Dupa lansarea noilor serii, a durat putin pana ce camera a ajuns la capacitatea maxima, sa spun asa. 
Sunt sigur ca dupa cateva actualizari vei avea o experienta mai placuta.

Sa nu fie vorba despre faptul ca culorile nu mai sunt asa vibrante. Ai verificat cum arata pozele si pe alt dispozitiv (pe un PC, laptop, alt telefon)?

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Au promis cei de la Samsung ca se va îmbunătăți camera la următorul update.Inseamna ca mai au de lucru.La lansarea seriei S23 nu erau atâtea reclamații.. pff
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Au fost o gramada la fiecare lansare 🙂

Nu sunt mai multe decat pana acum, cel putin de cand sunt pe platforma.

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Inseamna ca l-am nimerit eu bun pe S23 Ultra la precomanda,chiar și eu eram sceptic atunci,adicai sa cumperi un telefon cu foarte multi bani și sa nu stii cum arata.,cum merge..etc.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Majoritatea nu au probleme...cei care au probleme vin si cauta rezolvarea online, de asta par multi. Cei care nu au probleme nu stau sa scrie ca nu au probleme.. 🙂

Deci, e foarte normal sa ai un dispozitiv fara probleme... si mai rar sa intampini probleme. Asadar, nu ai nimerit tu unul bun ci nu ai nimerit unul prost :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Sper să se grăbească samsung cu îmbunătățirile, că nu suport să vad cum S23 ultra ii dă k.o. la cameră in fiecare scenariu. 😂20240130_144701~3_1000000202_1706962538.jpg20240130_144653~3_1000000203_1706962567.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poți să explici și comparația dintre cele două fotografii? Mie cea din stânga mi se pare mai saturată, dar poate nu am eu monitorul reglat cum trebuie.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Culoriile pe s23 ultra sunt mult mai aproape de culoarea ambientului care era in camera, detaliile teracotei sunt mult mai vizibile pe S23 ultra, detaliile de pe perete de asemenea mai detaliate pe s23u. Da saturatia este putin mai accentuata decat ar trebui pe s23u, dar overall e mult mai aprope de realitatea pe care o vedeam cu ochiul liber in momentul fotografierii. Acesta fiind doar un scenariu în care s23u e peste s24u (cel putin pentru ochii mei).
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mulțumesc pentru feedback!

Îți sugerez, de asemenea, să folosești aplicația Samsung Members pentru a trimite feedback către suportul tehnic Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Am trimis si acesta este răspunsul "Referitor la situația menționată de tine, avem rugămintea să veirifici mai multe cadre și cu diferite tente de luminozitate."
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Si cam au dreptate. Daca faci in acelasi loc mai multe poze cu acelsasi telefon, e foarte posibil sa obtii tonuri/saturatii usor diferite (mai ales ca cele doua poze nu au exact acelasi lucru in ele, adica exact la nivel de pixel). Pe langa asta intre oricare doua modele de camere exista o diferenta de nuanta/saturatie pentru ca depinde de filtrul rgb folosit si mai ales de algoritmii de selectie a expunerii si WB-ului si a procesarii ulterioare. Exista de exemplu o diferenta la culori inclusiv pe S22 (toate variantele) intre Exynos si SD. Deci nu neaparat un telefon face poze mai bune decat celalalt, ci le face putin diferit (si asa o sa le faca oricare doua modele), iar asta tine de preferinte care poza iti place mai mult.

Vlad1981
Legend
Opțiuni

https://youtu.be/nDt0A25IOoY?si=HbfuyYEVHLTY05mk prea mult caz făcut..S24 Ultra e superior

Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂 eu zic să nu te "grăbești " să tragi concluzii.....așteaptă să primești update/uri
Jurchelinyo
Journeyman
Opțiuni
Da... sper sa fie asa...
Jurchelinyo
Journeyman
Opțiuni
Alea de 200mp iasă mai nașpa decât alea la 12mp.
CRISTIAN1ELITE
Journeyman
Opțiuni
De ce?!
Jurchelinyo
Journeyman
Opțiuni
Mi se par mai șterse și lipsite de claritate. Dar așteptăm update... sitiu ca și la S23 Ultra a fost ceva, dar parca acum e diferența prea mare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aia se refera la telefoane din US momentan...vedem daca apar si la noi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu..dar cine știe.. poate e global