Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Grainy/Sandy display

(Subiect creat la: 05-02-2024 10:18 PM)
847 Vizualizări
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Salutare,

Am fost cu telefonul (S24 Ultra) la ESD Rom (Samsung Plaza) pentru o problema cu displayul ce afectează mai multa lume.

La luminozitate minimă am 3 dungi vizibile pe ecran plus că ecranul este "sandy-grainy".

Las atașat comparație cu fostul meu S22U care este la sotie acuma.

Mențiune că cei de la ESD mi au zis că este perfect in regula telefonul... Dar clar nu este. Fără acordul lor, nu pot schimba acest terminal.

Ceva informații? Aveți aceeași problema?

image
Stânga S24U, dreapta S22U

image

image

42 Răspunsuri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Observ ca multe probleme cu s24 ultra 🤔
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Cred ca cel mai bun e tot ala cu butoane nokia🫢
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Care este scopul comentariilor tale pe platforma Samsung si ce legatura are iPhone cu display-ul de la S24U?

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ti-am spus in repetate randuri sa stai pe subiect altfel iar ajungi in spam.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Asta este un defect.
Deci se vede clar 100% ca telefonul are o problema.
Încearcă sa mergi cu el la garanție, de preferat în magazinul din care l-ai achizitionat.
Necesita înlocuire!
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Degeaba. Cei de la Samsung au zis că trebuie ca Service-ul să constate această problemă înainte acest lucru. Dar service-ul, nu constată nimic :smiling-face: pe fișa lor scrie produs conform... Eu la recepția din service am scris că nu sunt de acord cu acest lucru, mi se pare noaptea minții să plătesc atât de mult pe un telefon, și să îmi spună că este conform, când clar nu este...
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu daca ajuta dar spune-le ca vrei sa le faci reclamatie la ANPC. Poate își revin
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Aștept răspunsul de la Samsung Electronics Ro, daca nici aceștia nu mă pot ajuta, o să fac direct reclamația la ANPC. Când am vorbit cu ei ieri, la telefon, mi au transmis sa trimit telefon la Cluj sau alt service pentru o contra expertiză. Contra cost, pe banii mei. Serios Samsung? Te ascunzi după deget, când loturi întregi au aceasta problema?
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Încearcă varianta lui @NaikkoN.
Dacă nici asa nu înțeleg, chiar încearcă sa mergi la ANPC.
După, 100% o sa îl repare.
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Am sunat la Samsung Promenada și mi au transmis că fără o fișă de service nu îmi înlocuiesc telefonul. Cred că îmi fac timp astăzi să merg până la ei:)
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Asa zic si eu .
Mergi și fă-le o vizita!
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Nu o sa rezolv nimic totuși. Am văzut pe reddit aceeași poveste. Samsung India l a trimis la service, service ul a zis că e ok și pauza.
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Chiar aseară am citit acest articol:
https://zonait.ro/galaxy-s24-ultra-defect/
Sp1tfire
Pioneer
Opțiuni
Nu esti in termenul celor 14 zile de retur? Mai bine il dai retur si ai terminat povestea.
0 Aprecieri
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Nu acceptă retur, daca ai luat telefonul din magazin fizic.
0 Aprecieri
Sp1tfire
Pioneer
Opțiuni
Credeam ca l-ai comandat online. Astept si eu sa-mi vina doua S24 Ultra de la Samsung. Termenul de livrare e undeva intre 14-16 februarie. Daca au banding, purici sau alte elemente horror cum am vazut pe reddit, le dau retur fara sa clipesc.
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Foarte bine. Nu accepta produse cu defect. Mai ales la banii ăștia.
cerealkiller420
Journeyman
Opțiuni
Salut @Stefan3D, ai reușit sa rezolvi în vreun fel situația?
0 Aprecieri
Stefan3D
Explorer
Opțiuni
Salut, din păcate nu.
0 Aprecieri
cerealkiller420
Journeyman
Opțiuni
Da, am avut o experiență similara și am decis sa fac retur dispozitivului. Sa vedem dacă voi întâmpină probleme și aici. Dezamăgit de lansarea aceasta. Am avut S23 Ultra, comparativ cu acela acesta e o bătaie de joc pentru suma plătită.
0 Aprecieri