Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Zooom-ul 😃 lui ultra

(Subiect creat la: 11-02-2023 02:47 PM)
346 Vizualizări
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Vedere generală, poză cu senzorul de 200 mp

image

3x

image

10x

image

100x

image

Eu zic că e foarte bine...
Foarte bună procesarea și cu siguranță se va îmbunătăți cu viitoarele update-uri. 

Zilele viitoare mai testăm camera în natură. Până acum e wOOOw 😉
14 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nice. 🙂.Frumoasa zona,și era și senin,și zăpadă
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Câmpina...vedere pe dealul dinspre est
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si esti mulțumit de el pana acum?Cum se comporta..?de cat timp îl ai?
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Îl am de joi. Foarte mulțumit până acum. Bateria o zi jumătate aproape de la început. Am avut un S21 înainte apoi mi-am luat un iPhone 14 ca să văd cum e și cu iPhone și să îl compar cu S21. Iphone-ul îl bate pe S21 dar ăsta le bate pe amândouă lejer... Încă sunt la stadiul de teste, peste vreo 2 săptămâni o să postez un "review" mai relevant.
Camerele și softul lor sunt cele mai bune de pe piață, părerea mea și estimez că în următorii 2-3 ani (cel puțin) nu va apărea vreun update major pe partea asta.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Te cred....bine ca esti mulțumit de el.. pe partea de batere i-ai făcut ceva setari
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Nimic special. Ecran activ 30 sec, luminozitate adaptivă la fel și cursivitate. Protecție ochi de la apus la răsărit. Îl țin la wqhd+. Dar am mai făcut ceva (am observat la s21)...am trecut fb la inactivitate completă. Practic nu funcționează deloc în fundal. Pe S21 după ce am făcut treaba asta am crescut de la o zi bateria la o zi și jumătate (fără emoții sau alte modificări). Exagerat de multă baterie "mănâncă" fb
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da știu ca fb consuma mult,youtube la fel..tik tok la fel
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Nu consumă mult...consumă nesimțit de mult. Chiar citeam zilele trecute că e o practică cunoscută și asumată la fb aceea de a se folosi de resursele telefoanelor în fundal. Tik tok nu am și nici nu o să am vreo dată, mai ales după ultimele recomandări din Anglia și Sua
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu..am auzit de ele ,ca nu lasa parintii pe copii sa intre pe astfel de platforme
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Impresionant!
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Sal folosești fără probleme super pozele
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni