Z tym się akurat zgodzę. Spora część osób mających na celu dbać o smartfona, doprowadza do jeszcze większych szkód. Ja u siebie zawsze ostrożnie nakładam Szkło i zdejmuje etui 1-2 razy w tygodniu, tak aby móc wszystko doczyscic, soczewki też czyszczę i szpare pomiędzy szkłem a folią. Niestety takowej szpary nie jestem już wstanie w pełni doczyscic i komuluje się tam bród 🥲. Teraz szkło UV lekko zniszczone i sam będę nakładał bo już 3 razy widziałem na żywo co i jak, instrukcje znam i wiem co i jak zrobić. Tutaj akurat fajną opcją wydaje się taka naprawa w własnym serwisie, w którym mamy już gotowy sprzęt i sobie zaoszczędzimy na prowizji no i mamy pewność, że wszystko będzie dobrze. Ja przy szkle ochronnym zaufałem Panu z salonu/serwisu, że szkło będzie pasować na S23 Ultra, powiedział "Na S22 Ultra pasuje, to tutaj też wejdzie". No i weszło, ale no nie pokrywa całego ekranu, w sensie pokrywa 99% wyśiwietlacza, ale tam widać elementy, gdzie wystaje, a szkło nie jest podprowadzone pod mikrofon, przez co tam mam utrudnione czyszczenie smartfona. Kiedy robimy coś sami, to mamy zawsze większą pewność. Ja bez ochrony smartfona nie mógłbym chodzić, ale nie ze względu na wygodę, a ze względu, na to że nie jestem na tyle ostrożny aby smartfon wyszedł w jednym kawałku 😅, z tego powodu też podziwiam akurat, to że w twoim przypadku smartfon się dobrze trzyma bez uszkodzeń.