Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare baterie pe baza garanției

(Subiect creat la: 29-07-2024 04:22 PM)
281 Vizualizări
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Buna ziua. Mai am garantie la telefon inca 1 an. La final de garantie, pot solicita schimbarea bateriei prin garantie? Sau pentru baterie nu se aplica. Mulțumesc 
13 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă nu mai esti mulțumit de ea, da se schimba
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In baza verificării conformității bateriei cu standardele ei de autonomie, in cazul in care service -ul autorizat Samsung constată că, nu mai este în parametrii normali bateria, se va schimba pe baza garanției in termenul prevăzut în aceasta.
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Si unde pot sa afla termenul? Pentru baterii
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Mă refeream la data garanției, sa nu depășească termenul în momentul în care te prezinți cu telefonul pentru verificare a bateriei.
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
A ok. Întreb pentru ca la laptop de exemplu, o alta firma, ofera 2 ani de garantie dar pentru baterie doar 6 luni. Si ma gandeam ca asa e si la telefoane
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te înțeleg, depinde de politica firmei s-au după caz a magazinului de unde l-ai achiziționat însă la produsele Samsung in general, garanția acoperă produsul in totalitate, bineînțeles dacă se constată că de exemplu: nu l-ai trântit, lovit, altfel orice problemă hardware nu mai este acoperită de producător, in cauză Samsung.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Eu mai aveam o lună și ieșea din garanție. Am sunat la Samsung au făcut un test , bateria avea uzura 55 % Bineînțeles într-un service autorizat Samsung.
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Si ti au schimbat o pe baza garantiei? Sau extracost
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Pe baza garanției ...A durat 45 de minute doar. Atât că va trebui sa îl resofteze
AlexRazvan
Voyager
Opțiuni
Nu are nici o logica resoftarea...ptr ca schimbi baterie pui din nou androidul pe telefon? Interesant. Ti-au aratat dupa ce au schimbat bateria ca e 100% viata?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu ! Dar așa este politica Samsung
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu poți solicita înlocuirea bateriei (pe garanție) dacă aceasta este afectata doar de uzura normală cauzată de utilizarea ei. Cu alte cuvinte, dacă bateria are 1500 de cicluri, poate să fie și doar de 5 luni telefonul că nu va fi schimbată. La fel nu o să fie schimbată dacă bateria se comportă normal pentru numărul de cicluri pe care le are. În service o să o verifice și văd dacă este ok sau nu. Nu se merge pe "nu mă mai ține bateria" 🙂
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Ok mulțumesc de asta am intrebat :face-with-tears-of-joy: