Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

S23Ultra - Semnal 5G la Vodafone in Bucuresti

(Subiect creat la: 09-03-2024 10:15 AM)
214 Vizualizări
Adandu
Apprentice
Opțiuni

Salut,

Am un S23 Ultra cu abonament la Vodafone si eSim. Nu am vazut niciodata 5G la semnaulul telefonului. Mentionez ca am avut si SIM Normal si nici asa nu vedeam. Comparand cu prieteni cu alte modele de Samsung (spre ex un S23 Normal) si tot abonament la Vodafone, in aceeasi locatie ei au 5G. Aveti idee, este vreo setare anume care trebuie facuta (cu exceptia celei din Settings -> Connections -> Mobile Network -> Network Mode -> 5G/4G/3G/2G (Auto Connect) care este seja setata.)?

Multumesc anticipat,

Alex

1 Soluţie
Soluţie
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Trebuie să suni la Vodafone, să îți activeze 5G-ul pentru abonament. La fel am pățit și eu. Am sunat la ei, a făcut un click și a apărut 5G.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri
Soluţie
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Trebuie să suni la Vodafone, să îți activeze 5G-ul pentru abonament. La fel am pățit și eu. Am sunat la ei, a făcut un click și a apărut 5G.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu stau în Cluj cu 5G tot timpul....tot cu S23 Ultra..ai sistemul de operare și aplicațiile actualizate la zi?..
0 Aprecieri
Adandu
Apprentice
Opțiuni

Da, este la zi.

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atunci doar sunat la operatorul Vodafone sau sa mergi la cel mai apropiat magazin Vodafone pentru activarea lui
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea mi se pare normal să stai la mila unui click de operator. Dacă este implementat 5G, nu se percep alte taxe suplimentare, iar deviceul este funcțional 5G, atunci aceasta chestie trebuie să apară în mod automat.
0 Aprecieri
offuk
Apprentice
Opțiuni
da, stai la mila lor...
dacă ai un număr și un SIM fizic mai vechi în rețea...
și dacă numărul este mai vechi chiar dacă a fost transferat pe esim
la abonamente 5g noi cu numere noi sper să nu greșesc au automat 5g
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ia legătura cu cei de la Vodafone pentru a verifica pe al tau profil de utilizator.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și eu am S23 Ultra și am semnal 5G foarte bun dar eu sunt la Orange! Suna la ei sa îți activeze sau sa îți trimită setări dacă e necesar
0 Aprecieri
Mitica123
Pathfinder
Opțiuni
Mergi direct la un magazin vodafone sa țil faca ei ca sa suni durează mai mult.
0 Aprecieri
Adandu
Apprentice
Opțiuni

Multumesc mult pentru raspunsuri, o sa sun la Vodafone si revin cu status.

0 Aprecieri
Adandu
Apprentice
Opțiuni

Am rezolvat cu Vodafone, intr-adevar nu era activat.

Multumesc inca o data,

Alex

offuk
Apprentice
Opțiuni
a,.. și apropo în orașul meu natal și de baștină oraș mare și de altfel nu au implementat rețeaua 5g Vodafone... noroc cu Orange 5g!. am 400/ 500 mega în casa undeva aproape de marginea orașului...
oraș numit Craiova 🤦
0 Aprecieri