Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23 ultra , Spen problem z połączeniem

(Temat utworzony: 07-02-2023 08:40 PM)
3479 Wyświetlenia
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
Hej.
Od dzisiaj mam s23 ultra.
Mam problem z spenem , po wyjeciu w 90% przypadków nie udaje mu się połączyć (nie działają gesty itp).
Po zrestartowaniu telefonu rysik laczy sie ale tylko raz, a potem juz kazde kolejne wyciagniecie to problem lączenia.

Ktos tez tak ma? Mozliwe ze wina softu i trzeba czekac na łatke?
122 Odpowiedzi
Wargodlock
Navigator
Opcje
Również tak mam, raz na 10 razy się połączy. Restart pomaga na jedno połączenie.
raku1
First Poster
Opcje
Mam identycznie
Yabby
Student
Opcje
W Note 10 miałem ten problem w etui drewnianym, pomogła zmiana case'a
0 Like
AndrzejDwo
Voyager
Opcje
u mnie wszystko ok z spen ale za to prędkość WiFi to jakiś żart. na wifi6 download nie przekracza 100Mb/s gdzie nawet stary s10e przekracza 550Mb/s.... eh, samsung to już chyba jest numerem jeden wśród scammerów reklamujących swoje urządzenia...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Vaadeer  Cześć

Reset rysika nie pomaga?

Vaadeer
Pathfinder
Opcje
A jak zresetowac rysik? ^^.
Jedyne co pomaga to:
1. Wyjmuje rysik i jest blad poleczenia.
2. Wchodze w opcje i daje manualnie polącz.
3. Wsadzam rysik w obudowe ale nie do konca
4. Po chwili sie laczy ale po ponownym wlozeniu do konca/wyciagnieciu problem wystepuje dalej
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Vaadeer  w tej sytuacji może być coś nie tak z rysikiem, wykonałbym reset telefonu, sprawdziłbym czy problem dalej występuje i jeżeli tak to potrzebna będzie wizyta w serwisie. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

0 Like
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
Zrobie wipe cache w wolnej chwili i dam znac ale patrzac na komentarze wyzej innych uzytkownikow ktorzy maja identyczny problem z s23u albo to wina softu albo Samsung ma wiekszy problem i calą defektywną partie produktu
0 Like