Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 ultra. Probleme touch-screen

(Subiect creat la: 29-08-2023 11:15 PM)
967 Vizualizări
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Salutare tuturor. Cam de o lună am observat că telefonul meu s23 ultra are o problemă, mai exact la touch-screen. Nu știu dacă e problemă sau aplicația are probleme. În cauză este youtubeul. De exemplu; intru pe youtube și caut un titlul pentru a ma uita la diverse videoclipuri sau muzică doar că atunci când apăs pe video ecranul derulează în jos dintr-o dată, nu înțeleg de ce face asta, doar uneori face asa. Dacă derulez înapoi la primul video apăs pe el nu mai face așa și totul e ok. Am observat ca doar acolo face asta. În momentul ăsta cât scriu nu am deloc probleme și nici nu a avut probleme la scriere sau alte scroll uri pe alte aplicații (instagram, faceboom, internet samsung, etc) voi aveți problema asta? 
Menționez că am folie originală samsung, cumpărată de la altex (ca si telefonul, nou) Credeți că touch-screenul are probleme? Ce îmi recomandați?
Etichete (1)
26 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut. E ciudat acest comportament. Dar dacă doar în youtube face așa atunci cel mai probabil nu e problemă cu ecranul. Nu am reușit să fac ce ai zis tu decât dacă în momentul în care ating un clip fac și o mișcare în sus.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Si eu mai pățesc câteodată pe indiferent ce aplicație rulez, însă cred aproape sigur că e vorba despre o atingere accidentală !
Members_MHTKPXo
Apprentice
Opțiuni

Nu este nimic accidental. Eu am studiat problema și am fost foarte atent. Google de când a implementat AI mai toate s-au dus draq. Secvențial și multe s-au dat peste cap. Mai tot funcționează eronat 

0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Aș încerca sa înregistrez ecranul cu vizibilitatea la atingere să văd ce se apasă în momentul acela când are apucături 🤣
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Nu am aceasta problema pe S23 ultra. In alte aplicații ai spus că nu face așa. Deci problema poate fi de la YouTube.
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Așa am observat că doar pe youtube face asta...
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pe vechiul S22ultra facea pe YouTube la fel cum spui tu.
Era aleatoriu. Mai exact era pe youtube revanced , ma gandeam ca e de la aplicatie acel artificiu
0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Eu am youtube ul oficial. Ai mai încercat pe vechiul telefon sa vezi dacă face la fel?
0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Am reușit să înregistrez ecranul telefonului s23 ultra. Din ce cauza face așa?

Etichete (1)
0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Salut, există un motiv pentru care s ar putea sa nu l aprobe?
Am dat un search pe yt la melodia candy shop.. atat :smiling-face:
0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc pentru informații. Apropo, în video se vad exact atingerile și în momentul în care ating pe video se vede ca am atins acolo dar îmi scrolleaza mult in jos.. sper sa înțelegi ce vreau sa zic... sunt puțin supărat că nu as vrea ca telefonul sa fie cu probleme...
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Posibil maine dimineata sa il aprobe 👍
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Doamne ajută! Chiar as vrea sa aflu de ce am problema asta
0 Aprecieri
Members_MHTKPXo
Apprentice
Opțiuni

Te asigur că nu doar pe YouTube se întâmplă asta 

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cel mai probabil e un bug al aplicației YouTube, nu o problemă a ecranului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc pentru și sper să fie așa.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
La aplicația yt normala am mai pățit și eu să nu înregistreze touch corect. Încearcă cea revanced daca nu. Asta ca sa nu zic că nici pe măr muscat nu merge bine aplicația.
0 Aprecieri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Mie îmi înregistrează corect. Deci in video se vede exact cum apas pe melodie, se vede si unde am apasat dar la momentul apăsării a scrollat foarte repede in jos.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
E o problema la yt cu chestia asta pe care aparent încă nu a rezolvat-o google. Și da nu face mereu așa. Eu folosesc cel revanced și nu am aceasta problema și fără reclame.
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns!
0 Aprecieri