Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema cu touch-screen ul

(Subiect creat la: 24-01-2025 04:50 AM)
269 Vizualizări
pauln25
Journeyman
Opțiuni
Buna, am si eu o nelamurire sa zic asa, am un 23 ultra, am avut foarte mare grija de el, folie, husa din prima zi, nu l am scăpat grav sau alte chestii, intr o zi am stat in pat pe tt totu bine, ies din casa ma duc la masina, si cand am vrut sa deschid telefonul sa pun muzica am obseveat niste lini pe ecran care dispareau si apareau, cu cat am stat mai mult pe el cu atat acele lini s au transformat in dungi tot mai mari si mai mari pana ce nu mai vedeam nimic pe ecran, m am dus la un service, nici el nu a stiut sa mi spuna problema exact, a observat si el ca nu are urme de cazatura/spart/zgariat etc si a presupus ca s au format microfisuri in display in timp, tinandu l in buzunar sau presandu l. Am schimbat display ul, varianta cu tot cu rama, (doar sticla spate a ramas de la telefonul meu) nu era nevoie dar pentru o diferenta de 200 de lei am optat pentru varianta cu rama gandindu ma ca etansarea ar fi mai buna decat sa schimb doar sticla fata, mi a pus omu o folie de silicon l am testat totu bine frumos, ajung acasa i pun husa si obsev ca intr un anumit punct nu mi functioneaza touch-screen ul in anumite momente, are o zona cam de juma de centimentru in care nu functioneaza, observand ca aceasta problema o am mult mai des cu husa, daca il tin fara husa apare problema mult mai rar, sau daca sting ecranul, presez putin pe zona aceea dupa isi revine pe moment. DIn ce mi am dat eu seama ar fi vorba de cum preseaza husa, fiind una mobilfox este destul de fixa si "strange" telefonul, dar nu as crede ca ea este problema, aceeasi usa am avut o si cu display ul de fabrica si n am avut probleme. Daca ma poate ajuta cineva cu o parere, mai mult sa ma linistest fiindca nu mi arde sa schimb dinou display ul deoarece ajung la valoarea telefonului daca l schimb a2 oara si n as vrea sa arunc banii pe geam, stiu ca trebuia sa ma intorc la service, fiindca am primit garantie o luna dar am fost plecat din tara si a trebuit sa accept telefonul asa cum l am primit
Sau daca este vreo posibilitate sa aibe legatura folia?
5 Răspunsuri
gioni666
Big Cheese
Opțiuni
Dacă ți-a dat o lună garanție, l-ai făcut la service de cartier, nu este indicat, trebuia să te duci la service Samsung autorizat. Acum, ce să zic, să ai noroc să te țină. Părerea mea.
pauln25
Journeyman
Opțiuni
Ai drepate, dar am fost in criza de timp, trebuia sa plec din tara si fara telefon nu puteam, sa rezolv problema la un service samsung dura mai mult de 2 zile cat aveam limita, ma gandeam ca poate gasesc o explicatie doar sau niste variante pentru aceasta problema, tin sa mentionez ca este display original si aici pot garanta, am stat langa el cand l a pus
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca nu ai fost la un service de reprezentanta, discutia e cam inutila. Poate fi si original display-ul, cel care l-a pus nu are suficiente cunostinte ca sa il monteze corect (nu conteaza ce spune el ca evident nu va recunoaste asta). Nu are certificare sau training Samsung si poate spune orice, daca are o problema, trebuie sa o rezolve. Nu mai cauta scuze sau motive, display-ul trebuie sa functioneze perfect, cu sau fara husa si folie. Du-te inapoi si da-i cu el in cap.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Atunci, când ai ajuns acasă și ai observat acea problemă trebuia să te întorci înapoi la service-ul care a făcut lucrarea !
0 Aprecieri
Alex1704
MegaStar
Opțiuni
Salutare, cam asa se întâmplă de obicei atunci cand montam piese într-un service de cartier.
Nu este ceva nou, se întâmplă foarte des, singura soluție ca sa rezolvi problema este sa mergi cu el într-un service autorizat Samsung și sa-i schinbi display-ul acolo încă o data.
Prețul este undeva la in jur de 1200 lei.

0 Aprecieri