Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23 ultra folia ochronna 3mk

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
28 Wyświetlenia
dawuś
Pioneer
Opcje
Witam. Pytanie odnośnie folia ochronnej na s23 ultra czy ktoś też ma taki problem ze wciąż zjeżdża z ekranu ? 
0 Like
12 Odpowiedzi
Jacekbar
Pioneer
Opcje
Miałem taki problem z flexibleglass 3mk, albo się odklejała albo przesuwała. Działo się tak głównie w cieplejsze dni. Wydaje mi się że jakość ich szkieł/foli się zepsuła. Od kilku miesięcy mam szkło spigen i jestem zadowolony.
0 Like
dawuś
Pioneer
Opcje
No nie jestem pewien czy to folia czy to nie powoduje powłoką ekranu , ja mam s24 ultra , brat ma s23 ultra folie naklejone z 3mk i na s24 naklejona 5 grudnia i do dziś ok na s23 naklejone 12 i na dzień dzisiejszy już zjechała, dziwny temat
0 Like
dawuś
Pioneer
Opcje
Ale ok spróbujemy szkło nałożyć może coś to pomoże
0 Like
Jacekbar
Pioneer
Opcje
Ja miałem tak na poprzednim s21 i na obecnym s24. No ale na żony a35 się trzyma beż problemu, może zależy od partii 🤔
0 Like
dawuś
Pioneer
Opcje
Możliwe że też tak może być, bo tu folia poprostu się zsuwa wciąż to już 3 z rzędu
0 Like
Jacekbar
Pioneer
Opcje
Sprawdź spigena, ze szkła jestem mega zadowolony
0 Like
kpawel14
Pathfinder
Opcje
Miałem to samo z 2 foliami od 3mk na s23u. Obie klejone ME Za 2 razem zwrot gotówki i kupiłem Spigena i zero problemów. Tylko jeśli chodzi folię Spigena to mam ją z etui też Spigena i nie ściągam etui bo przy ściąganiu i zakładaniu etui można podważyć folię i wtedy się przesunie
0 Like
miroON
Hotshot
Opcje
Mialem tez folie od 3Mk po 3ch msc sie zesuwała i ostatecznie odkleila Obecnie na s23u przez 1.5 roku nie uzywam niczego oprocz etui Spigena20241229_095553_1000007645_1735462576.jpg
0 Like
pagr
First Poster
Opcje
Miałem 3mk. Dwa razy mi się zdunęla po paru miesiącach. Teraz zmieniłem na gwarancji na inną
0 Like