Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

(S23) Camera de zoom optic nu merge

(Subiect creat la: 26-12-2023 09:12 PM)
367 Vizualizări
david4321
Pioneer
Opțiuni
Când folosesc opțiunea de magnificare, iar eu ajung la 3X zoom, camera de zoom optic nu se activează. Eu o acopăr cu degetul, doar că încă se vede imaginea, iar ea nu se mai vede doar când acopăr camera principală. Mă puteți ajuta? O detectează doar de la 10x în zoom, eu am modelul de baza nu cel ultra
1 Soluţie
Soluţie
Stefan4096
Explorer
Opțiuni
Salut. Este ceva normal. Telefonul comuta pe camera cu zoom optic 3x doar cand este suficienta lumina sau esti departe de subiect. Daca vrei sa comute mereu pe camera cu zoom 3x poti descarca aplicatia Camera Assistant din Galaxy Store si dezactivezi optiunea comutare automata obiectiv.
1703618960877.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Cred că problema este legată de funcționarea camerei tale. Unele dispozitive folosesc un amestec de zoom digital și optic, iar când zoomul nu este suficient de mare, acesta comută între cele două tipuri de zoom. Dacă ai specificațiile sau manualul dispozitivului, ar fi util să le verifici pentru mai multe informații. Dacă problema persistă și este deranjantă, ar fi bine să consulți un tehnician sau să contactezi asistența tehnică a producătorului pentru ajutor mai detaliat.
Soluţie
Stefan4096
Explorer
Opțiuni
Salut. Este ceva normal. Telefonul comuta pe camera cu zoom optic 3x doar cand este suficienta lumina sau esti departe de subiect. Daca vrei sa comute mereu pe camera cu zoom 3x poti descarca aplicatia Camera Assistant din Galaxy Store si dezactivezi optiunea comutare automata obiectiv.
1703618960877.jpg
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România!
David, nu uita să marchezi răspunsul lui @Stefan4096 ca soluție acceptată la problema ta...
Eu îți recomand să citești articolele lui @AlphaBlue legate de folosirea camerei principale, care dispune de mai multe obiective.
david4321
Pioneer
Opțiuni
?? Postarea e din decembrie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Tocmai de aceea... Mai bine mai târziu, decât niciodată.
😉
david4321
Pioneer
Opțiuni
Pai cum bine am venit in comunitate daca sunt aici de jumatate de an?
3Merlin
Legend
Opțiuni
Vezi că nu ești atent?!
În decembrie 2023 te-ai alăturat comunității din România...
Corect?
😉
david4321
Pioneer
Opțiuni
Ești un bot
0 Aprecieri