Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie Sticla S23 ultra

(Subiect creat la: 26-12-2023 05:53 PM)
288 Vizualizări
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Whitestone Dome, 
A folosit cineva aceasta folie pt s23ultra? Și dacă da, a-ți schimbat vreodată aceasta folie? rămân urme pe display?
Vat ca se montează cu ceva lichid! 
Nu găsesc o folie bună la s23ultra și ma dispera cea din silicon.
1 Soluţie
Soluţie
Crea7or
Apprentice
Opțiuni
Eu am Dome pe un S22 ultra de vreo 2 ani. Are doar zgârieturi fine, ce le poți vedea doar in anumite unghiuri la lumina. Singurul motiv pt care as schimba-o cu a doua din pachet ar fi sa dau un refresh si sa scap de acele micro zgârieturi. Nu iti complica viata cu alea din silicon( fost utilizator de folii Alien) - pur si simplu nu se compara. Ca o recomandare ce nu e menționat pe tutoriale YouTube - cand o aplici si o să folosești lumina aia albastra, dupa pasul 1 de curing, înregistrează-ti amprentele apoi fa pasul de de curing. Eu nu am facut asta si uneori ma chinui sa dau unlock la ecran cu amprenta. Tb sa ma chinui de vreo 2-4 ori, ori sa umezesc degetul ca să meargă din prima. Pentru a scoate folia poți folosi un feon, nu vor ramane urme. Spor!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu o am de silicon pe telefon ,si o am de 10 luni și nu ma deranjează ..Acea folie de sticla se vinde foarte bine,chiar dacă e scumpa,oricum are 2 folii în pachet.Uita-te pe YouTube cum se montează.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pe cele de la Spigen le-ai incercat?
Nu am avut niciodata Whitestone Dome, nu iti pot spune.

OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Am văzut ceva și de la Spigen, ma interesează mult după o utilizare mai îndelungată cum se mai dezlipește de pe display sa nu lase urme de lipici sau ce e lichidul ala.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Uita-te aici cum se instalează :
https://youtu.be/4yB2vvQb984?si=JV3t5CRzvGIvRc93
0 Aprecieri
Soluţie
Crea7or
Apprentice
Opțiuni
Eu am Dome pe un S22 ultra de vreo 2 ani. Are doar zgârieturi fine, ce le poți vedea doar in anumite unghiuri la lumina. Singurul motiv pt care as schimba-o cu a doua din pachet ar fi sa dau un refresh si sa scap de acele micro zgârieturi. Nu iti complica viata cu alea din silicon( fost utilizator de folii Alien) - pur si simplu nu se compara. Ca o recomandare ce nu e menționat pe tutoriale YouTube - cand o aplici si o să folosești lumina aia albastra, dupa pasul 1 de curing, înregistrează-ti amprentele apoi fa pasul de de curing. Eu nu am facut asta si uneori ma chinui sa dau unlock la ecran cu amprenta. Tb sa ma chinui de vreo 2-4 ori, ori sa umezesc degetul ca să meargă din prima. Pentru a scoate folia poți folosi un feon, nu vor ramane urme. Spor!
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Mulțumesc de sfat, asta ma interesa foarte mult dacă acel lipici se mai poate îndepărta complet de pe display. Am avut asa o chestie ca dacă se întărește și o sa rămână lipit de display și nu știam asta.
Crea7or
Apprentice
Opțiuni
La aceeași chestie ma gândeam si eu înainte sa o aplic, insa am găsit tot YouTube sau Reddit, nu mai rețin, metoda de îndepărtare a foliei unde era menționat ca nu vor rămâne urme. PS: mare grija când o aplici, sa acoperi toate orificiile telefonului cu benzile ce le ai in pachet.
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Și o alta întrebare, spen mai funcționează la fel de bine?
0 Aprecieri
Crea7or
Apprentice
Opțiuni
Da, S-Pen funcționează perfect. Sticla se simte fix ca si ecranul, nu e nicio diferență la touch. Si e destul de oleofoba... Prinde extrem de greu amprente( doar sa nu insiști tu prea mult cu spirt sau apa oxigenata când cureti telefonul, sa se duca acel coating)