Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słabej jakości zdjęcia Samsung s23

(Temat utworzony: 27-05-2024 05:46 PM)
503 Wyświetlenia
Mycha77
Explorer
Opcje
Witam. Mam Samsunga s23. Do tej pory od 6 lat miałam Samsung Galaxy s8 i bymam z niego MEGA zadowolona❤️ od ponad miesiąca użytkuje s23 z ponoć" lepszym" aparatem. Niestety telefon nowy aje aparat strasznie słaby. Kolory mało wyraznue, krawędzie np. Przedmiotów strasznie rozmyte mało wyraźne, ludzie drzew to plamy zero krawędzie. S8 robil o eirle vardzuej wyraźne zdjęcia jestem strasznie rozczarowana. Sprawa zgłoszona ale niestety zistakam "olana" krótko mowiac;( aktualizacja nic nie pomogła Czy tylko u mnuec cis die takiego dzieje? 
154 Odpowiedzi
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Rzeczy związane z baterią to wina aktualizacji, trzeba czekać na kolejną. Ci co mają telefon ok. 1 tydzień mają dodatkowy problem, bo ich telefon dopiero uczy się wzorców użytkowania, ale telefon uczy się wzorców ok. 1 tydzień.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Znikająca bateria i słabe ładowanie to od niedawna dość powszechni problem w Samsung nawet na Ui 6.0 w s23u
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
A co Twój problem ma wspólnego z aparatem @Maro392?? Załóż swój temat i tam opisz swój problem. Zaśmiecasz czyjś temat.
radetzky
First Poster
Opcje
Oczywiście, że jest mowa. Szczególnie, że w grę wchodzi ogromną ilość software'u.
0 Like
marcin02181
Student
Opcje

Bo to bokeh ludzie bokeh 🙈🙈🙈 sami se ustawcie ostrość manualnie to zobaczycie liście 

0 Like
marcin02181
Student
Opcje

Najpierw poczytajcie jak robic zdjęcia telefonem a potem bzdury wypisujcie. 

0 Like
olcia123
Student
Opcje
Witam. Czy da się jakoś rozwiązać problem z aparatem w tym modelu? Chodzi o fatalną jakość zdjęć. Czy producent jakoś się odniósł do wady fabrycznej aparatu ? 
patyczak
Black Belt 
Opcje
A dokładnie, o co chodzi? Określenie " fatalne zdjęcia" raczej nic nie mówi.
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
I o co chodzi z fabryczna wada aparatu? Brat miał s23 (zwykła wersja) I zdjęcia były przyzwoite
0 Like
pogromcakosi44
Student
Opcje
Kupiłem s23 co za zdjęcia beznadzieja sam nie wiem czy to nie sen,miałem s22 ale bateria była fatalna albo exynos prądożerny,a tu bateria super a zdjecia brak słów,naprawdę nie wiem co powiedzieć ostrość,rozmazane, co to jest,ludzie obudźcie mnie bo chyba śnie