Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Refuzare conectare Bluetooth

(Subiect creat la: 21-05-2024 08:30 PM)
130 Vizualizări
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua/seara. Dețin un telefon s23 ultra și de curând mi-am achiziționat niște căști de pe Temu și casca dreaptă refuză să se asocieze... cea stânga se conectează, dar cealaltă nu... am încercat sa le conectez și individual pentru ca mie îmi place sa ascult doar la una singură, dar tot nu merge... Ceva soluții?
20 Răspunsuri
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Vezi unde găsești niște caști bune,dacă merg,poți să le arunci ,sunt niște știfturi
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Chestia e ca mai am o pereche de căști de la ei și funcționează ok și se aud foarte bine. Dar acestea nu știu ce au...
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Am mai spus aici, metoda verificării prin înlocuire
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Dacă sunt la fel, arunca-le
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din pacate, ce se gaseste pe Temu este din categoria "chinezarie ieftina" si e la noroc..poate sa mearga...sau poate nu. Le poti da retur si eventual cumpara altele daca esti hotarat sa iei de acolo

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cel mai probabil au un defect.
Ti-as recomanda sa le dai returnare.
Orice le-ai face tot nu va funcționa.
După poți cumpăra altele la fel, dar exista riscul de a se întâmplă la fel....
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Am sa testez și pe alt telefon sa vad dacă funcționează pe el. Oricum nu am dat mulți bani pe ele, deci nu e pierdere.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă pe alt tel merge, incearca o resetare la setări bluethot & wifi
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Și eu am probat o pereche de căști de la Temu, a comandat un prieten două perechi și mi-a dat mie o pereche. Nu reușeam să ascult muzică de pe YouTube, dar până la urmă după mai multe încercări și setări am reușit. Sunt încărcate destul, ce-ți indică afișajul suportului de căști?
0 Aprecieri
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Da, sunt încărcate la maxim.
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
In cazul acesta probabil că una este defectă !
0 Aprecieri
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Chestia e ca si cealaltă se aprinde.. mi se conecteaza la Bluetooth și după câteva secunde mi se deconectează...
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Așa arată căștile pe care mi le-a dat prietenul meu
20240521_201944_1000029587_1716312241.jpg20240521_202025_1000029588_1716312273.jpg
0 Aprecieri
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Ale mele arată asa.1716312815263.jpg1716312815287.jpg1716312815312.jpg
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
In linii mari au cam aceleași caracteristici, ale tale părând că au ceva în plus. La tine vezi asocierea după activarea bluetooth, după cum ți-am arătat captura de ecran ? Ce telefon ai ?
0 Aprecieri
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Da. Am s23 ultra.
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Și captura de ecran pentru asocierea telefonului cu căștile. 1716312686984.jpg
0 Aprecieri
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Am văzut S23 ultra. Trebuie să încerci până se menține asocierea !
0 Aprecieri
Syonnayre
Journeyman
Opțiuni
Am sa mai încerc. Deși am făcut acest lucru de 4/5 ori
adana
First Poster
Opțiuni
Bună incerc sa asociez o casca plt e50 la samsungul s24 ultra am șters asocierea cu vechiul telefon..dar nu o găsește nici cum, aveți idee ce pot sa mai fac?
0 Aprecieri