Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare husa S23 Ultra

(Subiect creat la: 21-02-2023 10:34 AM)
1696 Vizualizări
Magistrat
Journeyman
Opțiuni

Salut,

Ce huse recomandati pentru Samsung S23 Ultra? O folosesc in momentul actual pe cea de silicon de la Samsung, dar pare sa fie cam sensibila la scame, etc. Vreau sa gasesc alte variante de huse care sa acopere telefonul si pe margini, ca si cea de silicon ce o folosesc acum.

14 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. In momentul de față folosesc tot husa de silicon de la Samsung și mi se pare chiar ok. Eu oricum le prefer pe cele din silicon.
Dacă îți dorești alt model, cred ca de la Spigen ar fi o varianta, am văzut modelul acesta recomandat și cred ca se încadrează în cerințele tale. Nu este din silicon.
https://www.24gsm.ro/gsm-originale/huse/samsung/husa-spigen-neo-hybrid-galaxy-s23-ultra-black/
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Eu folosesc husa de piele geen, tot samsung, și se simte telefonul subtire.
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Si eu recomand husa de piele oficiala Samsung. după ce-ti dai seama cat de calitativa e, si faptul ca telefonul se simte subtire, nu o sa mai revii la o husa normala de silicon.

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ambele de silicon de la Spigen le folosesc si eu pentru S23 Ultra, una transparenta și una de culoare verde ca a telefonului .
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Vrei ceva slim sau te interesează sa ofere o protecție semnificativa la impact? Vrei ceva pana in 100 lei sau nu contează bugetul?
Mai multe detalii ca sa primești recomandări.
Personal folosesc:
https://www.contakt.ro/husa-silicon-samsung-galaxy-s23-ultra-liquid-air-spigen-negru
sau
https://www.emag.ro/carcasa-nillkin-frosted-shield-pro-compatibila-cu-samsung-galaxy-s23-ultra-black...
Magistrat
Journeyman
Opțiuni

Vreau ceva slim, cum e husa de silicon de la Samsung. Am un buget de pana in 150 lei. As putea sa cumpar husa Clear Gadget Case cu 140 lei, protejeaza cum trebuie? Cum e husa  ta, esti multumit de ea?

0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Cea de la Spigen este foarte ok, slim si arată bine.
Magistrat
Journeyman
Opțiuni

Am vazut ca este din silicon ca si a mea. Se prind scame, etc., usor pe ea?

0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu. Cele din silicon Samsung sunt aiurea tare, asta este ok. In general zona de buget si care prezintă încredere Spigen sau Nillkin. La Nillkin nu prea am mai văzut slim in schimb.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca nu vrei sa mergi pe huse Samsung, Spigen sunt o alternativa excelenta!
Ofera protectie buna chiar si pentru display.

Magistrat
Journeyman
Opțiuni
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E ok daca iti place si se incadreaza in buget, iti protejeaza si camera

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Magistrat
Journeyman
Opțiuni

Multumesc tuturor pentru sfaturi! Am comandat husa de la Nillkin, Cam Shield Pro.

Magistrat
Journeyman
Opțiuni

S-a lovit telefonul de ceva masa in coltul din dreapta sus, a ramas o urma ca o zgarietura pe husa de silicon, cat si un punct mic unde s-a dus din vopseaua de pe rama de la telefon din acel colt. Se poate repara zgarietura aia mica de pe rama de la telefon cu ceva? E greu de observat zgarietura, as incerca sa fac cu un marker negru permanent acolo sa estompeze culoarea argintie de la rama in sine, culoarea vopselei e un fel de black la rama din acel colt din dreapta sus, iar telefonul e varianta Phantom Black.

0 Aprecieri