Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebare!

(Subiect creat la: marţi)
146 Vizualizări
Alinut
Pioneer
Opțiuni
Având in vedere ca în acest moment dețin un s23 ultra de 2 ani, in ultimul timp bateria începe sa nu mai tina decât la 60% din cat ținea la începuturi..merita trecerea la s25 ultra sau sa mai aștept pana apare s26 ultra ?
14 Răspunsuri
Valoare
Pioneer
Opțiuni
S25 ultra e super bun
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Mai ai și varianta de a schimba bateria într-un service autorizat Samsung.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă îți dorești neapărat sa faci upgrade, atunci merita din toate punctele de vedere sa achiziționezi S25 Ultra. Poți merge și într-un service autorizat dacă vrei sa schimbi bateria. In acest link găsești toate review-urile noaste și poți sa îți faci o idee:
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s25/samsung-galaxy-s25-ultra-cel-mai-complet-telefo...
SoN-GoKu
Navigator
Opțiuni
ai trecut la ui7 de spui că te tine 60%? mi-e greu să cred că sa degradat atât de rău. și eu am s23U
Alinut
Pioneer
Opțiuni
Oricum cu 25% a scăzut bateria semnificativ de la ui7
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Folosești Instagram? Ultima versiune are probleme și consumă foarte multă baterie.
După un update major este recomandat sa dai o resetare din fabrică, mai ales dacă întâmpini unele probleme (nu uita de back-up înainte)
Alinut
Pioneer
Opțiuni
Folosesc instagram..am văzut ca s ceva probleme cu el..am dezinstalat acum si l am reinstalat
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu cred că rezolvi mare lucru, practic, ai instalat aceeași versiune. Vezi totuși ce consum ai în continuare.
O variantă ar fi să cauți o versiune mai veche și să o instalezi sau să intri in Beta Instagram, până se rezolvă problema cu descărcarea bateriei.
SoN-GoKu
Navigator
Opțiuni
nu este adevărat treaba cu Instagram. eu pe 6.1 dc nu am probleme?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pentru că Android 14 are alt API, în Android 25 s-au mai modificat unele lucruri, și astfel aplicația poate avea incompatibilități cu android 15
SoN-GoKu
Navigator
Opțiuni
trist.. nu știam asta. oricum sper să rezolve asta curând cu bateria
Radu_el
Voyager
Opțiuni

Cum poti sa pui astfel de intrebare, eu nu inteleg! Atat timp cat treci de la un S22 vechi de n ani la un S24, S25 sau S26 nu ti se pare logic ca e un upgrade destul de mare??

Gândește înainte de vorbi!
0 Aprecieri
Alinut
Pioneer
Opțiuni
De la s23 ultra la s25 ultra nu e un pas atat de mare, de aceea am si cerut o părere
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Alinut ,

Să știi că sunt diferențe destul de mari între S23 Ultra și S25 Ultra. Bunăoară, la nivel de procesor S25 Ultra are o creștere de aproximativ 37% (vorbim de Snapdragon 8 Elite pentru Galaxy). La nivel de GPU este o creștere de 30%, iar la nivel NPU (pentru AI) este o creștere de 40%.  Ce înseamnă asta? O experiență mult îmbunătățită și rapidă în utilizarea zilnică, în jocuri solicitante și în rularea funcțiilor AI pe dispozitiv.

La nivel de ecran, S25 Ultra are o luminozitate maximă mult mai mare, de până la 2600 de niți vs 1750 de niți la S23 Ultra.

La nivel de camere foto există un upgrade semnificativ la camera ultra-wide, care ajunge la 50MP, de la 12 MP cât este la S23 Ultra. Ce înseamnă asta? Fotografii ultra-wide mult mai clare și mai detaliate, precum și o îmbunătățire a fotografiei macro.

Chiar și la baterie S25 Ultra stă mai bine, cu toate că are aceeași baterie ca S23 Ultra, de 5000mAh, doar că fiind un dispozitiv de ultimă generație gestionează mult mai eficient energia, datorită noului procesor.

Eu zic că sunt diferențe semnificative între S25 Ultra și S23 Ultra și trecerea la ultimul model merită făcută, mai ales că faci un salt de două generații.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!