Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

"Glisare cu palma pentru capturare" S23 Ultra

(Subiect creat la: 09-09-2023 01:46 AM)
960 Vizualizări
S23Ultraa
Navigator
Opțiuni

image

Mă depășește funcția "Glisare cu palma pentru capturare" , cum funcționează? 
Am încercat toate variantele posibile de acționare a funcției , cred că greșesc undeva 
22 Răspunsuri
Deea31
Pathfinder
Opțiuni
Tragi cu palma de la dreapta la stânga, sa îți atingă un pic degetul mic ecranul , la mine așa merge 🫲🏻
0 Aprecieri
S23Ultraa
Navigator
Opțiuni
Nu merge
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
De a dreapta la stânga, asa funcționează. Asa eram și eu, am văzut o persoana cum o folosea
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Merge in ambele directii sa dai cu mana
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Doriți un mic video? nu știu dacă pot trimite aici🙂
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ștergeți nr , l am salvat😁
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salutare,
Trebuie sa pui palma peste ecran, nu să o  treci prin fata lui. Încearcă așa și vezi daca funcționează.

Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Poți face screenshot trecând cu palma peste ecran (atingi ușor ecranul, cu palma pusă perpendicular, degetul mare îndreptat către tine).
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu ce va complicati atat cu palma, majoritatea se incapataneaza sa foloseasca gestul asta care este și incomod și greoi de folosit, în timp ce aveți ca alternativa apasarea simultana a tastelor VOL DOWN + POWER (Side key)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sau poți face screenshot din panoul lateral.😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pe asta nu am folosit-o, nici nu stiu cum se activeaza dar nu iese in screenshot si panoul lateral in cazul asta? Sau are un timer ceva?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu are niciun timer. Intră la edge panels si de acolo selectezi ce sa îți apară în panoul lateral. Îți las și un screenshot. Eu mă folosesc de multă vreme de această opțiune și este mult mai ușor.Screenshot_20230909_104808_Edge panels.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Modalitatea asta de a face screenshot este limitata, nu poți face la ecranul de power off, la notificari si QS, la anumite pop-ups care dispar sau elemente care dureaza foarte putin pe ecran. De asta folosesc mai degraba butoanele si m-am obisnuit asa

Daniél
Black Belt 
Opțiuni
E adevărat că-i mult mai simplu să faci un screenshot din butoane sau din panoul lateral, dar întrebarea topicului era cum funcționează din gesturi.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La asta i s-a raspuns.

Iustinian
Navigator
Opțiuni
Nu greșești de loc. Nu funcționează nici la mine și ceilalți membri au sugerat soluții alternative pentru captura de ecran, poate o fi dezactivată de Samsung. Am încercat de nenumărate ori și degeaba, glisare cu palma pentru captura de ecran nu funcționează.
S23Ultraa
Navigator
Opțiuni
Am urmărit și un video demonstrativ de la o colegă "SAMSUNG MEMBERS" , tot nu-mi merge funcția ...am umblat și la setări , din punct de vedere tehnic am totul înregulă.
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Nu funcționează nici la mine. Poate este de vină folia de protecție ecran, white stone dome, am încercat din nou, doar o singura data a funcționat, aleator, diferite setari de sensibilitate ecran, dar tot nu merge cum trebuie aceasta funcție. Pe un s20fe 5g merge impecabil cu protecție de ecran aplicată și husă.
S23Ultraa
Navigator
Opțiuni
Folia nu cred că influențează cu nimic atâta timp cât merg senzorii (ei fiind acoperiți de folie)
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Strict părerea mea, este un al doilea "big fail",din partea Samsung, multă reclamă, sufletul vânzărilor, un produs care se vrea premium, dar se dovedește că nu depășește un mid range no name.