Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme dual sim

(Subiect creat la: 17-05-2024 10:04 PM)
512 Vizualizări
PetreT
Apprentice
Opțiuni
Salutare. Am mai citit thread-ul cu probleme la dual sim.
Problema mea este in felul urmator:
Detin doua cartele, un prepay orange si un abonament digi pe sim2, abonamentul nu il folosesc prea des. Pana acum ceva vreme( posibil pana sa fac update-ul la noua versiune de android) funcționa dual sim activ, in sensul ca puteam vorbi pe sim2( abonament) si primeam apelurile de pe sim1(prepay orange). Am observat ca intra mesageria acum. Nu s-a schimbat nimic intre timp, in afara de faptul ca s-a facut update. Repet, nu folosesc prea des sim2, doar cand raman fara credit pe sim1, de aceea nu stiu exact de cand e problema aceasta.
6 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Găsești aici mai multe detalii într-un alt post anterior de azi, poate te ajută:

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/dual-sim-activ/m-p/9889811
PetreT
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc! Am citit, am si incercat sa dezactivez tot dar fara succes. Eu le-am avut activate toate, tot timpul, nu a trebuit vreodata sa umblu prin setari. Tind sa cred ca e de la ultimul update dar nu sunt sigur. Ma gandeam ca a mai avut cineva problema aceasta
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Trebuie să intri la setări apeluri și să vezi acolo ce nu mai e ca înainte ! Și soția mea a avut problema asta fără să facă ea personal nicio modificare, ea oricum neștiind ! Îți mai fac și ei în fundal, "pe la spate" în jargon ! Setări.........!!!!
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Orange prepay nu face redirecționare deloc ,in nici un caz în altă rețea.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Petre,
Citii, cu atenție, postarea ta și tot șirul (thread) de răspunsuri primite, inclusiv subiectul anterior, către care te îndrumă George Preda.
Eu am abonament în trei rețele (Orange și Vodafone, cartelă nanoSIM) și Digi (telefon fix).
Am început, în toamna lui 2005, cu o cartelă Orange. Din vara lui 2009, am început să folosesc și a doua cartelă (tot preplătită), în rețeaua Vodafone.
Pe atunci RCS&RDS S.A. nu concura cu francezii (Orange) sau englezii (Vodafone) în telefonia mobilă. Ei erau interesați mai mult de servicii de acces la internet, televiziune prin cablu (CaTV) și telefonie fixă...
Revenind la problema ta: încearcă să inversezi cartelele. Adică în slot 1 cartela Digi (pe care ai abonament) și Orange în slot 2.
Între 2010 ÷ 2012 am fost abonat doar la Orange. Atunci am avut o problemă asemănătoare cu a ta. Într-o zi, când mi-am plătit abonamentul, într-un magazin Orange, am cerut lămuriri...
Așa am aflat ceea ce concurența (rețeaua roșie) nu voia să-mi spună.
Sper să-ți fie de folos și să-ți rezolvi cât mai repede problema.
🙂
Bogdan37
First Poster
Opțiuni

Vin cu un raspuns mai tarziu, in caz ca nu ai rezolvat problema, orange prepay nu redirectioneaza apeluri ( poate nu ti'ai dat tu seama folosind numai cartela  orange ) iar ca sa'ti faci o idee, la orange pe abonament te taxeaza pentru redirectionare apeluri, deaia am renuntat la ei, plateam in plus la factura pe luna cam 3-4 euro doar pentru ca vorbeam pe telekom si ma suna cineva pe orange

0 Aprecieri