Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme captura ecran

(Subiect creat la: 17-12-2023 05:26 PM)
342 Vizualizări
JMihai
Journeyman
Opțiuni
Salutare tuturor.S-a mai întâmplat cuiva sa nu poată sa facă un screenshot al ecranului utilizând palma mâinii?Am activat opțiunea,dar la mine nu funcționează.Poate ma ajuta cineva sa îmi spună de ce .Mulțumesc și va doresc o seara frumoasa 
11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Trebuie sa pui palma peste ecran, nu să o treci peste ecran. Dar mai bine folosești butoanele decât să folosești palma.
JMihai
Journeyman
Opțiuni
Aha,ok,am crezut ca merge fără sa ating ecranul.Cu butoanele laterale nu ma prea descurc, mereu apăs unul înaintea celuilalt. 😀 Mi-am făcut scurtătura sus în bara,dar am crezut ca reușesc cu palma.Multumesc totuși pentru lămuriri.O seara frumoasa
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poți încerca să pui palma peste ecran, dar este posibil sa nu funcționeze din prima incercare.
0 Aprecieri
JMihai
Journeyman
Opțiuni
La mine nu merge deloc,ma doare mana cât am încercat 😀
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cel mai bine folosești butoanele, sau poți folosi edge panels. Acolo ai opțiune pentru screenshot.
JMihai
Journeyman
Opțiuni
O sa încerc și varianta cu edge panels. Mulțumesc mult pentru răspunsuri și pentru soluții.O seara buna îți doresc
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu la glisare cu palma te referi. Acolo trebuie să treci cu partea laterala a mâinii peste ecran.
https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/how-to-take-screenshots-with-a-palm-swipe-on-your-...
JMihai
Journeyman
Opțiuni
Da,la asta ma refeream când am zis ca nu merge ...Am încercat toate variantele, nu vrea și nu vrea 😀
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar e activă opțiunea în caracteristici avansate, mișcări și gesturi? Trebuie să tragi constant cu partea laterala a mâinii dintr-o singura mișcare. Dar sincer mi se pare cam greu de făcut.
0 Aprecieri
JMihai
Journeyman
Opțiuni
Da,e activa ,i-am dat și restart de câteva ori,tot nu vrea ...Poate sa fie doar un bug ,ma gândesc...Am activat captura ecran din edge panels și funcționează, e mai la îndemână acum
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
E mult mai comodă. 🙂