Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema semnal s23 ultra

(Subiect creat la: 23-03-2023 08:23 AM)
1604 Vizualizări
David889
Hotshot
Opțiuni
Buna seara. Mai are cineva problema cu semnalul pe s23 ultra? Imi arata 3 liniute de semnal, schimb putin pozitia si imi scade treptat la 2,1,0 liniute. Sta 2 3 secunde la 0 liniute de semnal, apoi revine cu 1 liniuta. E foarte inconsistenta experienta cu semnalul. Daca schimb de pe slotul de sim1 pe slotul de sim2, cel mai jos scade la 2 liniute. O fi problema de slot ?
1 Soluţie
Soluţie
David889
Hotshot
Opțiuni
Update: am facut retur si am achizionat altul. Model Vietnam, problema este rezolvata.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
20 Răspunsuri
David889
Hotshot
Opțiuni
Ma gandeam la retur, fara semnalarea problemei. Ma gandesc ca in cazul in care le zic de problema sa nu ma puna sa il trimit in service. Sincer nu vreau sa am un telefon defect la 2 zile de la cumparare
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Schimba sim-ul, dacă nici după schimbare ceva îmbunătățiri, poți face retur
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Cred ca e defect slotul pt sim 1. Acum am simul in slotul 2 si nu mai are probleme, vad. Nu mi mai scade sub 2 linii orice as face
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Semnal full pe S23 Ultra,VodafoneScreenshot_20230323_073619_Samsung Members_1000002209_1679549798.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

La mine in zona singurul operator cu semnal este Digi Mobil. Nu e nici o diferenta intre S22U si S23U la semnal, cel putin nu pentru mine.

Daca esti in perioada de retur si pe langa problema cu semnalul nu esti multumit nici de baterie (daca tin bine minte), fa retur.

Este un telefon extraordinar si sincer, nu cred ca vei gasi altceva care sa te multumeasca mai mult decat S23U. 
Tu stii mai bine 🙂

David889
Hotshot
Opțiuni
Mie imi place telefonul. "Problema" cu bateria nu prea ma intereseaza. Am scos 5h30 sot cu ecranul la wqhd+. Ma deranjeaza semnalul si tind sa cred ca este problema de slot. O sa ii fac retur si cumpar altul. Mersi
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca zici ca in celalalt slot pare mai ok, da, cel mai bine faci retur (daca tot ai optiunea).

Daca cartela e veche, poti incerca sa o schimbi.. just in case.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. În casa (apartament) variază semnalul între o liniuță și maxim 3. Însă, când ies afara se schimba treaba, este full. Concluzia trage-o tu. Am Vodafone cartelă.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Folosesc două telefoane Samsung în acest moment, un Galaxy A52s pe Vodafone și un Galaxy Z Fold4 pe Digi. La primul am două liniuțe, la celalalt full, în Pantelimon. Când sunt în altă zonă a Bucureștiului lucrurile se schimbă. Telefonul prinde ce găsește, cred că puterea semnalului ține mai degrabă de operatori, decât de producătorul telefonului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
David889
Hotshot
Opțiuni
Totusi, semnalul este instabil pe slotul 1. In acelasi loc in casa, pe slotul 2 nu scade sub 2 liniute, pe slotul 1, in acelasi loc imi fluctueaza, nu e stabil.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
S22, rețea Orange 🙂Screenshot_20230323_161739_One UI Home.jpg
0 Aprecieri
Soluţie
David889
Hotshot
Opțiuni
Update: am facut retur si am achizionat altul. Model Vietnam, problema este rezolvata.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Pe bune?! De unde ai luat telefonul ptr prima data? Ptr ca ma interesează și pe mine un S23 Ultra
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Prima data de la emag(cu probleme) apoi de la altex(fara probleme)
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu ești singurul care are ceva probleme cu anumite dispotive Samsung ( dar asta nu înseamnă că pe viitor nu mai recomandam Samsung ba din potriva ). Cu siguranță a fost probabil un defect din fabrica. Cât despre autonomia bateriei, numai de bine ptr că, deocamdată am un S22 și ma tine maxim o zi de dimineață până seara și asta fără sesiuni de jocuri sau mai știu eu ce. Păcat de el ptr că ca și camere foto care e reușit dar na.... S23 Ultra chiar este vârful seriei și încă o data ( cum am ai spus-o nu vreau să fie ca o laudă ) o sa mi-l achiziționez ptr că se merită!
0 Aprecieri
Members_pf2VQzi
First Poster
Opțiuni

Nu mai cumpărași nimic, de la eMAG au lucru contrafăcute. Am cumpărat trei becuri Wi Fi după o săptămână sa stricat eMAG este firmă fantomă

0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
La asta tine si mai bine bateria. Din prima incarcare am reusit sa scot aproape 7h SOT. Screenshot_20230324_194417_Device care.jpg
Vlad220
Navigator
Opțiuni
Mai contează și acoperirea operatorilor din zonă și modem-ul telefoanelor... Un procesor mai slab, stă mai prost decât unul de flagship, precum S23 U. Totuși, S23 ar trebui să fie top la capitolul semnal, dpmdv.
0 Aprecieri
Dony123
First Poster
Opțiuni
Salutare tuturor! Vreau sa îmi exprim și eu nemulțumirea pt calitatea semnalului la Samsung S23 Plus... Anterior am avut un Huawei P30... Traiul de zi cu zi poarta pe fiecare cam prin aceleași locuri, aceeași prieteni, mai multe sau mai puține apeluri în "stânga" sau în "dreapta", dar cu o calitate a semnalului sub așteptări.... comparativ cu modelele de telefoane anterioare... Are cineva vreo soluție în această privința? Vreun update? Vreo setare....?
0 Aprecieri
Andree89
Explorer
Opțiuni
Aceiași problema de 3 zile,îmi scade semnalul brusc de la Full la deloc( nici pt apel) Am făcut sim replacement,esim...dacă a găsit cineva rezolvare, as fi recunoscătoare.
Samsung S23 Ultra
0 Aprecieri