Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema focalizare S23 ultra

(Subiect creat la: 05-05-2024 08:17 PM)
277 Vizualizări
MireLore
Voyager
Opțiuni
Buna! De la ultimul update am probleme la camera foto si video. Indiferent la ce distanta vreau sa fac poza sau sa fillmez nu imi mai focalizeaza deloc camera si devine foarte enervant! Ati mai intalinit si voi asa ceva si daca da cum ati rezolvat? Mersi!
7 Răspunsuri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Ai încercat clear cache + data ?
Dacă nu funcționează asa, trebuie sa aștepți un update de soft pentru cameră pe viitor.
MireLore
Voyager
Opțiuni
Buna! Am incercat si tot asa face. Sper sa se rezolve curand ca e enervant
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat să cureți partiția cache și să repari aplicațiile în recovery mode? Nu aș crede că e bug pentru că ar trebui să fie afectată toată lumea. Încearcă și App Booster din Good Guardians după ce cureți partiția cache.
MireLore
Voyager
Opțiuni
Am sa incerc si asa. Mersi de sfat❤️
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu nu am probleme cu focalizarea la S23 Ultra..
Sabău
First Poster
Opțiuni
La S21U am schimbat modulul de camere, încearcă să-l bați pe spate cu degetul și dacă-și revine atunci trebuie schimbat modulul de camere...
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bună! Se pare că recent am descoperit și eu anumite probleme la telefonul meu! Și anume cu camera ultra wide, mai exact când dau zoom la 10X , ceea ce vreau să fotografiez devine "blurat" dar apoi dacă încerc din nou nu mai este problema aia( momentan). La tine se întâmplă asa? Și ceilalți posesori de S23 Ultra ( ca să nu mai deschis eu topic). Uite cum arată referitor la ce am spus mai devreme:
Înainte și după 20240508_062406_1000009798_1715138649.jpg20240508_062442_1000009799_1715138685.jpg
0 Aprecieri