Odkładałam najnowsza aktualizacje przez parę dni z obawą, że skopie mi ona pewne ustawienia w telefonie. Końcowo jednak, puściła się ona sama i jak się spodziewałam pozmieniała mi najwyraźniej coś w systemie.Załadowała się ona podczas gdy byłam poza domem i działałam na transmisji danych. Nie było i nie ma z nimi do teraz żadnego problemu, co mnie bardzo ucieszyło.
Jednak po powrocie do domu zorientowałam się że po połączeniu z internetem przez parę minut, przy internecie zaczął wyskakiwać tekst "Połączono bez internetu", a przy ikonce wykrzyknik, co prowadzi do całkowitej utraty zasięgu.
Mam Galaxy S23 i zrobiłam już wszystko co było zalecane przez aplikację od uruchamiania ponownie telefonu do ręcznego resetowania ustawień wi-fi w telefonie.
Dodatkowo, sprawdzilam czy wina nie leży po stronie rutera, ale jako że wszystkie inne urządzenia w domu działają prawidłowo, wykluczyłam tą opcję.
Przychodzę z pytaniem czy komuś jeszcze zdarzyła się podobna sytuacja, a jeżeli tak, to jak sobie z nią poradził i czy jest to w ogóle możliwe?