Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem

(Temat utworzony: 15-12-2024 09:25 AM)
314 Wyświetlenia
MMxAhs
Explorer
Opcje
Witam, mam problem z połączeniem galaxy S23 za granicą (włochy) z dowolną siecią. Cały czas nie mam żadnwj sieci i połączenia alarmkwe. Zaznaczam od razu, że roaming w telefonie i u operatora jest włączony. Próbowałem za równo z tradycyjną sim jak i z esim od innego operatora, nic nie działa. Automatyczne połaczenie nie łączy z żadną siecią. Gdy chcę zrobić to manualnie, sieci są normalnie wyszukiwane ale wyskakuję błąd z połączeniem siecią. Albo że karta sim nie zezwala na połączenia albo że nie można nawiązać połączenia i mam spróbować później. Nie jest to najwidoczniej problem z kartą tylko z telefonem. Sprawdzałem wszystkie ustawienia i wszystko wygląda ok. Jakiś czas temu byliśmy na cyprze i był ten sam problem więc nie chodzi tu też o region. Co może to powodować?
0 Like
1 Odpowiedz
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę włączyć tryb samolotowy i wyłączyć oraz uruchomić ponownie telefon. Proszę jeszcze zresetować ustawienia sieci komórkowej. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci komórkowej. Jeżeli ma Pan taką możliwość proszę sprawdzić czy po przełożeniu karty SIM do innego telefonu problem również występuje.