Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniami na zegarku

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
18 Wyświetlenia
FajnyTata
First Poster
Opcje
Dzień dobry, jestem użytkownikiem s23 od niedawna i to mój pierwszy Samsung więc są jeszcze rzeczy które dopiero poznaję 😊 
Może miał ktoś podobny problem - mam zegarek Huawei GT 2 który z poprzednim telefonem (xiaomi) łączył się bez problemu i miał dostęp do wykonywania połączeń lub odbierania ich. Na Samsungu jest problem - aplikacja ma uprawnienia do połączeń kontaktów itp tak samo zegarek w aplikacji ma wszystko włączone, ale kiedy ktoś dzwoni jest opcja tylko odrzucenia połączenia oraz nie mogę sam z poziomu zegarka połączenia dokonać. 
Kiedy wchodzę w ustawienia bluetooth i wejdę w ustawienia zegarka jest do przesunięcia to uprawnienie na zdjęciu, które po włączeniu samo się zaraz wyłącza i nie może zostać włączone. Czy ktoś miał podobny problem? Co mogę zrobić aby mieć dostęp do wszystkich funkcji tego zegarka? Nie ukrywam, że kupiłem go właśnie z powodu na możliwość dzwonienia z niego i brakuje mi tej funkcji teraz mocno.

image

0 Like
4 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dzień Dobry! Próbował Pan usunąć i sparować ponownie zegarek przez Bluetooth? Proszę spróbować, również zresetować zegarek do ustawień fabrycznych.
0 Like
DanielM_
First Poster
Opcje
Cześć Fajny Tata. Czy znalazłeś rozwiązanie problemu? Mam dokładnie ten sam problem. Świeżo połączyłem zegarek huawei z telefonem samsung. I to zezwolenie na połączenie przesuwam na włączone. Dzwonie do siebie i mogę rozmawiać przez zegarek. Chwile później samo się wyłącza. I jak dzwonie to nie dostaje informacji że ktoś dzwoni na zegarek. Tylko, że ktoś chciał się połączyć. Wchodzę w ustawienia bluthooth i jest to znowu samo wyłączone. Ktoś pomoże?🙏
0 Like
FajnyTata
First Poster
Opcje
Przesiadłem się teraz na Huawei gt5pro i telefon jest po aktualizacji systemu i póki co działa. Na poprzednim gt2 nie udało mi się rozwiązać problemu.
0 Like
Aneta1992
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem ,zegarek Huawei Gt4 telefon Samsung a34 , jak wykonuje połączenie z zegarka to dzwoni mi z telefonu ... robiłam ustawienie fabryczne zegarka nic to nie daje. Już myslalam,że mam jakiś wadliwy. 1746596345648.jpg
0 Like