17-09-2024 04:54 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
30-10-2024 05:10 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
30-10-2024 09:05 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.
[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

30-10-2024 09:23 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@slawek99, wejdź w apkę Portfel Google, na górze będziesz miał powiadomienie, że trzeba potwierdzić tożsamość, musisz to zrobić, poprosi o np. odcisk palca (albo inną metodę uwierzytelnienia, ustawioną u Ciebie do odblokowania smartfona). Po tym powinno być dobrze.
Zerknij do dyskusji w tym wątku, tłumaczyłem co do czego.
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
04-12-2024 09:24 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight

05-12-2024 08:48 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@go13, próbowałeś uruchomić ponownie smartfon? Płacisz poprzez Portfel Google, czy aplikację bankową?
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
11-12-2024
06:19 PM
- last edited
12-12-2024
08:51 AM
by
OleksiiA
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Mam ten sam problem ale w niektórych terminalach konto w pko bp. Dopóki karta była podpięta do nich wszystko działało jak zmienili na tego blika to się popsuło.

12-12-2024 08:52 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Ar3kW, co się dokładnie dzieje? Płacisz bezpośrednio przez aplikację banku, czy Portfel Google? Zbliżeniowo czy BLIKiem, bo to są dwa różne sposoby?
15-12-2024 03:13 PM - last edited 15-12-2024 03:14 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Ja już mam dosyć tego Samsunga s23. Zmieniłem go z s20 fe który był doskonałym telefonem (ale potrzebowałem troszkę większej mocy obliczeniowej do edycji filmów). Zawsze jak pojawia się jakaś aktualizacja nie działa NFC. Jak topowy telefon może mieć takie uchybienia? To się nie mieści w głowie. Tracę czas przy kasie jak idiota i dopiero po restarcie telefonu (chociaż to jest jeszcze niepotwierdzone w 100%) NFC zaczyna działać. Czy ktoś to w ogóle weryfikuje w tym Samsungu?
Kolejnym aspektem jest to, że zdjęcia są gorszej jakości niż w Samsungu s20 fe. Jakim cudem zdjęcia na sześcioletnim telefonie wyglądają lepiej niż na topowym telefonie sprzed dwóch lat? Wytrzymam jeszcze z miesiąc czy dwa i jeśli nic z tym nie zrobią to sprzedaję To padło.

16-12-2024 02:20 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@Czerwony , czy wgrywałeś kopię zapasową ustawień oraz aplikacji z poprzedniego urządzenia? Wraz z nią mogły wgrać się jakieś błędy.
16-12-2024
07:41 PM
- last edited
17-12-2024
09:17 AM
by
OleksiiA
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Dokładnie tak zrobiłem. Przerzucałem wszystkie dane ze starego telefonu. Dzisiaj zrestartowałem ustawienia NFC wyczyściłem całkowicie pamięć też z modułu NFC oraz wyczyściłem z menu recovery pamięć podręczną czy coś takiego. Na początku nie chciałeo mi działać NFC dopiero jak otworzyłem aplikację Millenium, potem już normalnie zaczęło działać bez otwierania aplikacji. Nie mam zielonego pojęcia od czego to zależy. Odinstalowywałem aplikację millenium, płatności zbliżeniowe restartowałem w aplikacji, mam odznaczoną opcję zapłać otwartą aplikacją bo to jest beznadziejna opcja. Także ręce mi opadają nie wiem co jeszcze można zrobić. Na razie jest okej ale jakoś myślę, że nie na długo. Co do wgrywania aplikacji ustawień z poprzedniego urządzenia to przecież wydaje mi się że jeżeli odinstalowałem aplikację bankową (zarejestrowałem w niej nowe urządzenie czyli Samsunga Galaxy s23 A stary s20fe usunąłem) zrestartowałem moduł NFC itp... to co jeszcze mogę zrobić? Przychodzi mi tylko jedna rzecz na myśl... Całkowity reset telefonu ale na to jeszcze nie chce się zgodzić bo za dużo musiałbym ustawiać i instalować. Zajęłoby mi to ze dwa dni 🙄🤦🏻😔 chociaż wydaje mi się że to mogłoby pomóc jednak cena jest zbyt wysoka. Zobaczę może to co dzisiaj zrobiłem jakoś pomoże. Ale skoro Samsung tak promuje przenoszenie danych z tych samych urządzeń no to na rany Chrystusa 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Jakby komuś coś wpadło do głowy to piszcie
Pozdrawiam