Salut! Aceste probleme apar la câțiva la fiecare actualizare, dar la majoritatea nu. În schimb poți avea funcții noi, unele lucruri pot fi chiar mai bine optimizate și nu în ultimul rând, dacă ai date sensibile atunci e recomandat să faci actualizările. Eu personal nu am avut probleme cu niciunul din telefoanele din familie.
S23 ultra nu, dar nu am probleme cu S22, S23 (de bază), S24 Ultra si S25 Ultra. Iar cele 4 telefoane sunt folosite în moduri diferite. Nici cu One UI 7 nu am avut probleme, dar nici cu actualizările din trecut. În general când apar probleme, ele sunt din cauza unor setări și/sau aplicații. De multe ori pot fi rezolvate cu câteva acțiuni simple, dar uneori diagnosticarea este mai complicată și este mai rapidă o resetare generală.
Eu am S23 Ultra. Sunt foarte mulțumit! Ar fi fain sa dai update si sa te bucuri! Chiar daca sunt probleme se rezolva in viitor. Eu nu sunt roman dar de acolo de unde vin eu avem o vorbă: Căt o să trăiesc eu nu o să "trăiască" și telefonul(sau orice dispozitiv care cumpărăm). Bucură-te!