Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One ui 7 Samsung s23+

(Subiect creat la: 21-05-2025 03:52 PM)
174 Vizualizări
Sandu88
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua ,as dori să știu daca utilizatorii de de s23/s23+ după update ul la one ui 7 simt o scădere drastică în utilizarea bateriei pe parcursul zilei sau scadrea SOT de la 5-5 ore jumatate constant la maxim 3 jumătate maxim 4 ore SOT. Deși designul one ui7 a adus îmbunătățiri pe partea aceasta ,pe cealaltă bateria scade incredibil de rapid. 
Menționez, mă joc pe telefon ,nu vorbesc în timp ce se încarcă și telefonul are doar o singură încărcare pe zi. 

9 Răspunsuri
Florin121997
Pioneer
Opțiuni
Da, scade mult mai repede bateria, abia dacă duce o zi și înainte de update ajungeam cu 35-45% seara acasă, acum ajung cu 15-25%, sper să se rezolve cu următorul update.
Sandu88
Pathfinder
Opțiuni
Pai la mine seara ajung cu undeva la 5-10% sau chiar se închide și înainte
ajungeam undeva la 20-25 % .Mie unul personal mi se pare o diferența foarte mare de scădere de baterie
0 Aprecieri
FLORU
Voyager
Opțiuni
Cu siguranță că există o scădere a bateriei,din ce am citit pe toate dispozitivele actualizate la One UI 7, sperăm să se rezolve cu următoarele update-uri. Posesorii de S 24 au primit deja update pentru luna mai destul de mare, dacă există ceva îmbunătățiri sper să ne spună!
0 Aprecieri
Sandu88
Pathfinder
Opțiuni
Ar trebui sa rezolve chestia asta printr un update deoarece este cam nasol deoarece de la SOT de 5 ore constant am ajuns la un SOT de 3-3 jumătate. Nu fac gaming ,nu îl forjez , telefonul îl incarc doar odată pe zi și maxim ascult muzică Spotify 2 ore la sală și bateria se duce prea repede .
0 Aprecieri
FLORU
Voyager
Opțiuni
Da, știu, așa cum am scris mai sus nu ești singurul în situația asta.
0 Aprecieri
Sandu88
Pathfinder
Opțiuni
Pai nefiind singurul care se plânge si existând problema pe toate seriile cu one ui7 ar trebui să se țină cont și să rezolve printr un update sau mai multe 😊
0 Aprecieri
mrvaguest
Journeyman
Opțiuni
Eu am s23 ultra și pe lângă bateria care ține puțin după noul update telefonu a început să încetinească. Performanța a scăzut semnificativ. Să nu mai vorbesc de bug-uri....
Sandu88
Pathfinder
Opțiuni
Eu nu am avut probleme cu bug uri , software si one ui7 doar cu scădea foarte rapidă a bateriei
mrvaguest
Journeyman
Opțiuni
Poate modelul meu are o problemă. Dar nu înțeleg de ce
0 Aprecieri