Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oddajcie DEX-a !!! DEX back please !!!

(Temat utworzony: tydzień temu)
190 Wyświetlenia
Johny_WSH
Apprentice
Opcje
Nie wiem jak odczuwają to inni ale w mojej ocenie zamiana dostępu do telefonu na PC z Dex'a na Łącze do Windows to totalna katastrofa. Przecież ten badziew ani trochę w obsłudze, łatwości dostępu, prezencji nie dorasta nawet do małego palca u nogi Dex'owi. Czy istnieje jakiś sposób aby na S23 Ultra przywrócić obsługę Dex'a czy mleko się rozlało? 

I don't know how others feel about it, but in my opinion, changing access to the phone on the PC from Dex to Link to Windows is a total disaster. After all, this piece of junk doesn't compare to Dex's in terms of use, accessibility, and appearance. Is there any way to restore Dex support to the S23 Ultra, or that ship has sailed?
0 Like
4 Odpowiedzi
konradd86
Voyager
Opcje
Jedyna możliwość to wgranie z komputera z powrotem Androida 14.
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@Johny_WSH Nie ma możliwości przywrócenia funkcji Dex na Windowsa. Możesz jedynie zgłosić taką sugestie.
[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...
Dudkow
Explorer
Opcje
Tez jestem za Dexem a nie jakieś łączę z Windows...
MarcinB24
Navigator
Opcje
Samsung jeszcze przed wydaniem OneU7 poinformował ze pozuca Dexa na PC - prawdopodobnie dogadał się z MS i pewnie chodzi o kasę... Na pewno nie przywrócą dexa
0 Like